Ahojte, viete mi poradit kvetinarstvo v okrese PD kto by mi vedel bez problemov spravit svadobnu kyticu na zac. septembra aj s pivonkami? 🙂 resp. kvetinarstvo s donaskou?
myslim si, ze vobec nevadi, ze sa jedna o pivonky, niekde ti ich vedia zohnat napriklad aj v septembri. v madona rosa by som skusila, to mi tiez napadlo hned.
Za mňa jednoznačne biela. To je proste farba nadčasová a perfektne sa hodí. Nejde teda len o to, že sa jedná o svadbu, ale celkovo je to najkrajšia farba a dá sa najlepšie zladiť.
@jajuska889 to je sice pravda, ale zas ak by bol aj inej farby, tak by sa k biely svadobnym satam hodila. Mohol by to byt taky ten prijemny farebny kontrast
No ono sa tie kvetinarky teraz s tym vedia riadne vyhrat🙂 Na pockanie dokazu spravit fakt cokolvek, ja to hrozne obdivujem, musis mat na to talent jednoznacne a take to umelecke citenie.
a hlavne takato kytica aj co to vydrzi, kedze pivonky su take, no nezvadnu hned, takze sa z nej bude este aj doma nejaky ten tyzden vytesovat. podla mna velmi dobra volba tiez