Svadobná kytica. Hľadám kvetinárstvo v Trnave a okolí

Profilova fotka
ahojte nevesticky, viete mi niektora odporucit dobre kvetinarstvo v TT a okoli? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
môžem odporučiť kvetinárstvo na Prednádraží v nákupnom centre Casallo... kvetinárka Renatka :-) krásne viaže kvetinky. Aj ja budem mať od nej ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, ja budem mať svadbu 1.10 a tiež by som rada poznala nejake typy a odporucania na dobre kvetinarstvo. ja si vzdy davam robit kytice a kvety k roznym prilezitostiam v kvetinarstve na evanjelickom dome (alenie tam na rohu, v tom vedľa klobučníctva) a zatiaľ som bola vždy spokojná. Holka mi tam raz aj ukazovala v mobile foto svadobnej kyticky co robila, bola krásna.... takže rozmýšľam nad nimi
Odpovedať
Profilova fotka
nemaju internetovu stranku alebo nejaky kontakt, nevies? :-) a dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
babyyyyyyyyy otvaram znova tuto temu :) poradte kvetinarstvo najlepsie priamo v trnave kde ste boli spokojne s vasimi kytickami ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna naj naj naj kvetinarstvo je vedla socialnej poistovne na clementisovej.. Ako davala som tam robit kytice asi na 3 svadby, na oslavy a vzdy boli uzasne za skvelu cenu, ako obrovska orchideova kytica vysla na 19 Eur, a nevesta z nejs koro odpadla. ak chcete modernu, spravia vam aj taku :) ja si tam dam aj na svadbu spravit kvety na 100%
Odpovedať
Profilova fotka
Mne robili v kvetinárstve Atelier papaver na Štefánikovej ulici. Bola som veľmi spokojná.
Odpovedať
Viete poradit, v ktorom kvetinarstve v trnave alebo v bratislave by mi spravili glameliu a aka je asi cena? Dakujem :-)
Odpovedať
Jediné kvetinárstvo v Trnave kde sú ti schopný urobiť glaméliu je Orchidea na Hlavnej 25,nájdeš ich aj na facebooku,prípadne v Bratislave ti odporúčam kvetinárstvo čierny tulipán na Tobruckej 1 :-)
Odpovedať
Ahojky dievcence, ja som mala kyticku z kvetinarstva Orchidea v BA, vrele odporucam.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?