Svadobná kytica Prešov

Ahojte dievčatá, neviete mi poradiť, kde sa oplatí dať si spraviť svadobnú kyticu, pierko, prípadne aj ikebanu v Prešove :-) :-) ? Za každú radu ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja odporúčam kvetinárstvo Sisi v Maxe, ja som si tam zajednala kyticu aj pierko, výzdobu si robíme sami, ale pani majiteľka mi ochotne poradila aj čo sa týka kytice, úprimne mi povedala, že tá, čo som si vybrala, by vyšla draho a vybrali sme spoločne takú, čo sa mi páči a aj cenovo je priatelná aj ohľadom výzdoby mi poradila, aj mi povedala, koľko je nákupná cena a že koľko si oni na tom pridávajú a viem, že by som lacnejšie nikde nekúpila a prístup bol na jedničku, skutočne odporúčam :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@bebe30 za toto iste som dala 25 eur čisto nove, možno 2 mesiace dozadu, len iná farba a je trochu symetrickejsia. Budem mať síce aj živú, ale chcem povedať, že si to kúpila veľmi draho
Odpovedať
@barborka3131 Ďakujem za radu :-)
Odpovedať
@bebe30 Ďakujem, ale ja by som chcela živú :-)
Odpovedať
@jakubcinova asi maš menšiu. Ja už to neriešim.
Odpovedať
Profilova fotka
@bebe30 povedala by som, ze je aj od tej istej dodavatelky :) lebo pierko mu poslala k tomu rovnake :) a velkost je cca rovnaka , ta moja je este trochu do vysky aj sirky, ale to je jedno :)
Odpovedať
Profilova fotka
Chodťe sa do kvetinarstva čo je medzi kruhačom na košice a hypertescom... tam maju aj krasne kytice k vyberu aj cenovo... alebo ako je Billa pri maxe a cez cestu pri pošte... chodte a pytajte sa... ked živa tak nech je podla predstav
Odpovedať
@jakubcinova dodavatelka je z Michaloviec.
Odpovedať
@katarina757 Ďakujem :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?