Svadobná kytica z orchideí. Kde by som našla fotky?

Profilova fotka
neviete v ktorych fotoalbumoch by som nasla nejake kytice z orchidei, resp. kde su v kombinacii s inymi kvetmi?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
cau juju, aj tu sa stretavame?? kuk do mojho albumu, nejake tam mam. Aj moja svadobna kytica bude s orchideami :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tam mame rovnake otazky, starosti a podobny vkus ;-) ta kytica je krasna, ja tuzim ale po ruzovej alebo marhulovej, lebo mam smotanove saty a robilo by to kontrast s bielou
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja mam smotanove saty, kytica bude so smotanovymi tulipanmi, zelenymi a bielymi orchideami, takze dufam ze ladit to bude ;-)
Odpovedať
to je fakt sranda...ze sme aj tu...no ja planujem tiez orchideu, ale chcela by som do toho aj ine kvety, len este neviem ake, nie som nejaky odbornik (poznam akurat klasiku....ruze, frezie a kaly) ak by niekto mal nejake fotoinspiracie....bolo by super... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam mix s orchideami vo fotoalbume a este som nasla jednu, hned ju pridam do albumu. Ja som sa rozhodla pre orchideu, lebo chcem mat kvet vo vlasoch a moja mamicka mala tiez kedysi davno z orchidei kyticu a kvietok a hovorila, ze kvet jej vo vlasoch vydrzal cely cas a kytica takmer 3 mesiace po svadbe :-o a pacia sa mi klenute kytice, nie "gulky" a tam orchidea pasuje. Ja to tiez namixujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj juju. Ja som mala tiez orchideovu kyticu na svadbe (gulku :-) ) a tiez male dendrobia vo vlasoch. Je pravda, ze mi orchideova kytica vydrzala dobrych par tyzdnov po svadbe. No 3 mesiace to urcite neboli. :-S A pozom aj na kvietky vo vlasoch. Tiez uz k veceru zacali vadnut a po polnoci som si musela niektore povyberat. Ale kazdopadne orchidejky vydrzia dlho. :-) x-)
Odpovedať
Profilova fotka
no moja mamicka mala svadbu pred 30 rokmi, takze komunisti ich asi nejako specialne pestovali :-D, teraz vazne, asi ich mala cerstve
Odpovedať
Profilova fotka
Efi.s mala v albume vela orchideovych kytic, ale uz ich zmazala vacsinu. No este nejake tam ostali. Skus pozriet: http://www.beremese.cz/album/album.ph... No pred 30 rokmi bol aj poda cistejsia aj vzduch cerstvejsi. :-D ja som dostala ku gratulaciam zopar orchideovych kytic, ale ziadna nevydrzala tak dlho. Kazdopadne svadobna mi vydrzala zatial najdlhsie. Cca 1 mesiac. Potom uz kvietky zacali stracat vodu a cerneli od okrajov. :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Aj na plese som mala orchideu vo vlasoch a odstrihla som ju rovno z kvetinacovej orchidejky, ale zvadla mi tiez dost rychlo. Nemala mamina nejakym sposobom tu orchideu osetrenu, aby vydrzala?
Odpovedať
Profilova fotka
ja netusim, co v tom bolo, ale fakt neklamem, ale hovorila mi, ze to mala "po protekcii" od nejakeho velmi dobreho kvetinara - kamosa stareho otca (v tom to asi bude ;-) ). Mne v kvetinaci tiez vydrzala orchidea kvitnut cele 3 mesiace a prezila stahovanie, dennu davku mrazu cez otvoreny vetrak a sucho (to co nema rada)
Odpovedať
Profilova fotka
Juju, urcite netvrdim, ze klames. Preboha, to nie. :-o Samozrejme, ze orchidejky vela vydrzia. Su krasne, zaujimave, dlho kvitnu a preto ich milujem. x-) A nebolo o com premyslat, ked som si vyberala svadobnu kyticu. Inak povodne som chcela trochu inu kyticu, uz tu kdesi po albumoch kolovala. Bola kombinovana z orchidei, kalii a ruzi, s takym previsom. Vsetko v takej tmavo cervenej farbe. Chcela som totiz kontrastnu kyticu.
Odpovedať
Profilova fotka
a zabudla som napisat, ze si bola krasna..., velmi
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Juj dakujem. x-) Inak ja som tu videla asi milion albumov s orchideovymi kyticami, ale nemozem si spomenut cie tie albumy boli. :-( Skoda. Skusim si vytvorit album a vlozim do neho fotku kytice, ktoru som chcela povodne.
Odpovedať
Profilova fotka
Uz je tam ten album pod nazvom kyticka.
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.petalsgalore.com/ nasla som stranku "urcenu pre diskriminovane zeny, ktore rozumeju dolezitosti kveto" :-D mile nie - krasne kytice, nezvycajne a najma je tam vela pomixovanych s orchideami, ale nenasla som tam tu svoju :-( mozno vy...
Odpovedať
Profilova fotka
juju, nadherne kyticky. Aj tie neorchideove. x-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala na svadbe kyticu z orchidei a mam aj album s orchideovymi kyticami.. :-)
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
aj ja milujem orchideuuuu :-) :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Teraz cez víkend som bola u mojich rodičov a kávičkovali sme v zimnej záhrade. Mamina pestuje orchideje všetkých možných farieb x-). Už som zvažovala svadobnú kyticu z orchideí, ale teraz som sa pevne rozhodla. Sú prekrásne ;-) . Pozrela som sa lilly do albumu a nevedela by som si vybrať, že na aký spôsob by som si dala uviazať kyticu. Poraďte mi, viac hláv-viac rozumu. =-) . Ďakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
stasana: ahojky, ja som sa tiež rozhodla pre orchidee po tom,čo som včera kúpila v baumaxe krásne umelé orchidee na stoly (celá girlana za 238,-sk :) ale kamoška ma odrádza od orchidei v kytici a vo vlasoch - tvrdí mi,že pri dotyku alebo náraze do polhodiny sčernie. tak neviem,ja ju chcem!!!
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj gebriela, tiez som mala vyzdobu a svad. kyticu z orchidei ale nevsimla som si, ze by pri dotoku ocerneli.. naopak, bola som velmi spokojna. dala som si doviezt kvety az v sobotu rano, takze bolo vsetko uplne cerstve a pekne naaranzovane. len viem, ze do kytice som po foteni musela naliat troska vody (orchidey boli napichane v okruhlej spongii), aby vyzerali stale cerstve aj potom. v kazdom pripade mozem orchidee odporucit. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
rospina: ahojky, dakujem za radu,asi sa skúsim spýtať v inom kvetinárstve.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte, mozte mi niekto odporucat stranku kde najdem kytice z orchidei
Odpovedať
a nerozmyslali ste nad naramkom z orchidei?
Odpovedať
ja nie,to by uz asi bolo prilis.... :-p
Odpovedať
vyzera to jemne, aj som bola prekvapena.... no ale by mi to asi liezlo na nervy.
Odpovedať
ci by mi zle neprislo z tej vone vsade naokolo..... :-D
Odpovedať
Ahojte :-) Ja chcem tiez kyticu z orchidei,su moje najoblubenejsie,najprv som chcela kombinaciu orchidea a ruza,ale teraz som rozhodnuta pre kombinaciu orchidea a hortenzia :-) A prave naopak orchidea vydrzi velmi dlho cerstva! pytala som sa kvetinarky ci su dostupne stale...a povedala,ze nie je s nimi problem celorocne ;-) len su v niektorych obdobich drahsie,ale stoja zato...
Odpovedať
kedy sú drahšie. vieš aj mesiace?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?