ahojte dakujem za inspiracie, vcera som bola v kvetinarstve, buduci tyzden sa mam stretnut s kvetinarkou opat a povie ake kvetinky je schopna zohnat:))))) Budem mat modre saty, tak som chcela kvetinky do modra.
@ajab
nie som odbornik na to, co zrovna kvitne...ale sikovna kvetinarka by ti mohla poradit...urcite nieco vymyslis...pokukaj do albumov, ak mas cas...napr. aj do mojho...vola sa "pre bodku"
pred nejakym rockom som bola so svojou kamoskou v jednom salone...ked som don vkrocila, padli mi do oka belase saty...pani si myslela, ze ja som nevesta...smola...ale tak velmi chcela vidiet tie saty na mne, ze som sa pred odchodom do nich obliekla...boli krasne a sadli mi ako ritulka na serbel... :-) boli prekrasne...verim, ze aj tie tvoje su tak krasne a ze sa v nich budes citit fajn... ;-)
ja som si aj vybrala, len musim prebrat s kvetinarkou, co prave kvitne....ale vybrat si urcite vyberiem. Saty su pekne, nie su to klasicke svadobne, lebo v nich musim urobit miesto aj pre nas pokladik, ale som spokojna. Dakujem dievcata, potom prilozim fotky kyticky aj siat:)))))
ajab - ja som chcela pestru a roznorodu kyticu (ved kuk do albumu) a boli tam aj lucne kvety. len som ti chcela napisat, ze som tam mala aj modro-fialove hrachory, od ktorych ale odhovaram, lebo po 2 hodinach fotenia som ich este pred obradom z kytice obtrhavala, co uz boli zvadnute...
ajab
ja som mala predstavu o kytici uplne jasnu, ale bola som v kvetinarstve len tak ze idem okolo a kvetinarka super, robila som dve kytice jednu cisto z polnych kvetin, bola krasna, ale druha bola z malych ruzi poprepletana polnymi kvetmi, bola to taka malinka kyticka akurat do ruky, no krajsej som nevidela. Myslim si ze urcite vymysli tvoja kvetinarka nieco co bude uplne uzasne a bude ladit len a len k tebe. Ja som nechala obrazky tak a povedala som ake kvety by mali byt a nechala som to na nu a dufam, ze bude uplne vau :-)
zaeloth aku kyticku si si nechala urobit? Tu co mas v albume? Naozaj je vela moznosti aku kyticku si vybrat.......takze toho, ze budem bez krasnej kyticky sa nebojim:)
nie nie tu som zrusila a povedala som ze tam chcem mat ruze snehovo biele a take vseliake kvietky a nech svojej fantazii nekladze medze :-) Tak uvidim az v den svadby vlastne aka bude tak som v ocakavani co prinesie moje milovane :-) Inak polne kvietky sa musia preparovat a specialne kropit takymi roztokmi aby nevedli, to mi vravela moja kvetinarka a ak sa smiem spytat ake modre saty budes mat?
@zaeloth - presne tak som to aj ja nechala na "moju" kvetinarku a bola som velmi milo prekvapena (mozno 2.krat by som ju chcela mat este trochu mensiu, lebo - ono sa to nezda - ale bola dost tazka)
@dik ajab
zaeloth- saty budu svetlucko modre, z dvoch druhov latky,vrch z latky (neviem ako sa vola) vyzera ako cipka,ale je taka elasticka a spodna cast bude zo satenu. Pod prsiami mam latku prekrizenu.......tazko sa mi to opisuje, no vyzeraju pekne, povodne neboli tehotenske, no krajcirka ich tak pekne upravila, ze v nich nebudem ako balon a to uz taham 7. mesiac:))))) Este mi ich upravuje, ale este ma dva tyzdne k dobru, tak to snad stihne.
Urcite budes krasna nevesta :-) Neboj sa vsetko sa stihne :-) Ja som zvedava na tu moju kyticu a podobne len v mensom som dala urobit mojim 3 druzickam tak som plna ocakavania ake to bude :-)
ahojte, aj ja si myslim, ze este dva tyzdne je na vsetko dostatok casu. Snehulienka krasna kyticka. Som zvedava aku mne vykuzli kvetinarka, lebo dnes som sa s nou dohodla, ze to necham na nu:)))))
Este otazocka: Kolko Vas priblizne vysla kyticka?