Ahojte,
nemate nahodou niekto obrazok svadobnej kytice zo slnecnic, moze byt popripade kombinovana aj z ruzami alebo inymi kvetmi. Mala by som zaujem o previsnutu a elegantnu kyticu, aby sa mi hodila k satam. Mam totiz obrovsku suknu a dlhy zavoj. Dakujem
Ahoj Jajaja13,
tu kyticu som uz predtym videla, ale aj tak vdaka. Mam vsak skor na mysli previsnutu kyticu a taku som na nete nenasla. Zatial mam skor vsetko v hlave, teda okrem oznamiek, na tych sa uz pracuje a este mam vybrate topanky.
marcaradko, co mas v albume tu fotecku so slnecnicou a prstienkom..to je mooooooooj prsten x-) :-D :-D :-D :-D ja tiez milujem slnecnice a tiez mam uz riadnu zbierku ;-)
Mne to urobí úžasná aranžérka, ja jej iba dodám obrázky :-) ale bude kytička, výzdoba na auto zo slnečníc, a výzdoba sály v žlto-bielom a slnečnice v tom, taktiež chcem slnečnicový oblúk do sály...v kostole bude výzdoba celá biela-tak sa mi to páči, videla so už výzdobu v kostole na milión spôsobov, ale podľa mňa tam patrí biela,nechcem to so slnečnicami preháňať, pretože keď ich je veľa, nevyniknú..chcem aby rozjasnili februárový deň, nie aby ho preplnili... ;-)
ja budem mať tiež kyticu zo slnečníc, ozdobu na auto tiež zo slnečníc, už ju mám aj doma a obrázok aj v albume - to bude na auto, v ktorom sa ja budem viezť do kostola, no a na druhé auto pôjdu dve srdiečka - tiež obrázok v albume. Do kostola výzdobu nejdem robiť, nebudem zbytočne komplikovať, pretože pred nami je jeden sobáš, takže by sa to aj tak nestihlo vyzdobiť a myslím si, že výzdoba v kostole nie je až taká dôležitá. Minulý rok bol veľmi pekne slnečnicami vyzdovený náš kostol. Bolo to v septembri. Ešte som slnečnicovú výzdobu v našom kostole nevidela, bolo to prvý krát a veľmi pekné, naozaj. Kúpila som si malé kytičky slnečníc a chcem si z nich spraviť malé dekoráciu na stôl, kúpim malé vázičky a dám ich do nich. Do stredu stola chcem dať vlizelín, len ešte stále sa neviem rozhodnúť, či zelený alebo žltý. Rozmýšľala som nad kombináciou farieb zelená/žltá, ale asi dám jednofarebne. ;-)
Ja mam k nášmu kostolu blízky vzťah, takže vyzdobený bude-tiež mám foto v albume :-) keď je vyzdobený, tak je taký chutný:-) a do toho spevokol, v kt. spievam už 14 rokov-bude to supeeer, teším sa:-)a na stoly chcem do stredu organzu a do toho slnečnice, ale nechám to na aranžérku :-) ale nechcem to preplnené...
Caute Slnecnice,
aj ja mam rada tieto kvietky, tak aj moja svadba v septembri bude zladena do slecnicova. :) Aj ked mi niektory s vysmesnym uskrnom na tvari hovoria, ze budem mat svadobnu kyticu zo zbernych plodin. :))) Mne to nevadi a bude po mojom.
ahojte baby, ja vam cez vikend ci v pondelok naneskor poslem na mail tie fotky. Nemam ich teraz tu pri sebe...tak sa musim pozriet doma...nezabudla som na vas.
Tak nas je viacej, co budeme mat kyticu zo slnecnic :)
zustka: vyzdobu dam robit jednej tete, ale pozeram aj ja vsade kde sa da na slnecnice ;-)
A ty ako? Budes si sama zdobit, ci niekto ti pomoze? A kde budes mat svadbu?
mrka, daj sem potom foto kyticky :) budem sa tesit na vase fotky. A co ta vyjde kytica cca? Ja som sa este nebola nikde pytat, ani neviem kedy je vhodny cas ist...
tak baby,ja som mala krasnu kyticku,stala 1200 Sk,ale uz v kostole mi vadla a dnes je uz uplne ze nanic. mozem ju rovno vyhodit. :-( a to som sa chcela s nou zajtra fotit,lebo ideme na hrad. skoda. pojdem si rano urobit inu,ale uz nie slnecnicovu. :-p ale bola naozaj pekna. lenze to bude asi tym teplom,lebo bolo strasne horuco. ;-)
ahoj to bude zlou kvetinarkou ..kamoska mala slnecnicovu kyticu - bolo 30 stupnov a vydrzala jej dva tyzdne potom este ..inac ak niekto zhana slnecnicove dekoracie tak bude nieco predavat :-)
Ahojte nevestičky, aj ja som mala kyticu zo slnečníc, vydržala celučký deň od rána od 10:00hod do ďalšieho rána :-)
Fotili sme sa ráno o 11:00 a nemala známky vädnutia, ja som bola max spokojná aj s pierkom :-)