O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Program na hostine
Ahojte kočeny, budete mať na hostine aj "zabavný" program pre hosti? Ak ano aký? mňa okrem kvízu …
andiee
Pred 8 rokmi
15
Hľadá sa svadobný fotograf
Hľadám fotografa na 9.9.2017 v Ba, v dóme sv. Martina. Neviete o niekom dobrom kto by bol voľný? Ďa…
ajaku
Pred 8 rokmi
2
Zľava na obrúčky zlatokov
Baby,mám kupón na -15% na obrúčky do zlatokovu platný do 27.5.2017. ak máte záujem píšte,inak prepa…
ave_eva
Pred 8 rokmi
1
Pracovať na vzťahu alebo ...???
Ahojte, viem, že už sa to tu riešilo stokrát asi, ale aj tak skúsim... Len by som chcela vedieť, či…
veja546
Pred 8 rokmi
9
Aké doplnky k červeným šatám?
Ahojte baby, prosím poradte, aké doplnky voliť k týmto šatám? :-) kabelku, náušnice? O mesiac idem …
nana8989
Pred 7 rokmi
15
Hľadám vizážistku, kozmetičku.
Nepoznáte nejakú kozmetičku okolie Stupava, Záhorska Bystrica, Marianka ktorá by ma vedela nalíčiť …
iva2429
Pred 8 rokmi
3
Stolicky na svadbu
Ahojte, zhanam tieto stolicky v okr. Zilina 90 ks. Ponuka ich niekto? Dakujem. :-)
marybun
Pred 8 rokmi
7
Hladam skupinu na svadbu 25. 8. 2018 v okoli PB, Puchov, Zilina, Trencin :-)
Dobry den, nevesticky, prosim, odporucte mi vybornu hudobnu skupinu, pri ktorej sa naozaj zabavime.…
adrian2000
Pred 8 rokmi
3
sponzor fóra
Dĺžka prípravy
Ahojte, opäť ja :-D myslíte, že je možné zorganizovať malú svadbu (30 ľudí) za presne 2 mesiace? n…
trevorenda
Pred 8 rokmi
12
Umela gypsomilka
Ahojte, neviete mi prosim poradit kde sa da kupit gypsomilka umela co vyzera k svetu? Nieco ako na …
mata1989
Pred 8 rokmi
2
Dátum svadby 5. 5. 2018
Ahojte, plánujeme mať svadbu budúci rok v máji a páči sa nám dátum 5. 5. 2018. Nakoľko mám teraz št…
dj_pally
Pred 7 rokmi
14
Svadba štvrtok?!
Ahojte baby, čo si myslíte o svadbe vo štvrtok za predpokladu, že štvrtok alebo piatok je sviatok? …
trevorenda
Pred 8 rokmi
18
Skusenost s top-partystany.sk
Ahojte, ma niekto sksenost s firmou top-partystany.sk? Ponukaju nam velmi vyhodny prenajom stanu, c…
luciapangracova
Pred 8 rokmi
1
Kameraman tatry- 2018
Poradte kameramana na Jun 2018. Chcem umeleckeho a naj aj s dronom...na cene nezalezi...vdaka
bstylevideo
Pred 8 rokmi
8
Hladam zivu kapelu na madarsko slovensku svadbu 9.6.2018 zapadne Slovensko
Ahojte, Hladam zivu kapelu na madarsko slovensku svadbu 9.6.2018. Svadba bude vo Velkom Cetine ( ok…
sisulka8
Pred 8 rokmi
2
Ahojte, prosím odporucte svadobneho fotografa z Martina. Ďakujem
Najlepšie, ak by nepýtal 400-500€ :-)
daniela.ho
Pred 8 rokmi
6
Make up Poprad a okolie ;)
Poraďte vizážistku z okolia Popradu na jemné svadobné líčenie, vďaka ;-) :-) 8-) x-)
henelz
Pred 8 rokmi
3
Make-up a vlasy PREŠOV okolie
Pozdravujem všetky nevesty a obraciam sa na Vás s pomocou pri hľadaní človeka ideálne jedného, ktor…
agi55
Pred 7 rokmi
14
Moravske kolace v trencine
Ahojte, Prosim vas, poradte kam na moravské kolace, buchticky a podobne dobroty v Trenčíne, prípa…
jamaica178
Pred 8 rokmi
8
Svadobné oznámenia,pozvánky a svadobné menu
Dobrý deň,viete mi poradiť kde v Trenčíne a okolí sa dajú zohnať svadobné oznámenia?ďakujem za rady…
oznameniavladka
Pred 8 rokmi
2
Kde zohnať stojan na fotostenu?
ahojte :) nemá náhodou niekto na požičanie stojan na fotopozadie? alebo neviete o niekom kto ho pož…
kvetinovesteny
Pred 6 rokmi
3
Karta "svadobné menu" pre hostí pozvaných po 22tej hodine
Chcem sa spýtať či má niekto skúsenosti s kartou "Svadobné menu" pre hostí, ktorí prídu po 22 hodin…
placefortheevent
Pred 8 rokmi
2
Okrúhle narodeniny v deň svadby
Ahojte, chcem sa opýtať máme naplánovanu svadbu v deň mojich 30 narodenín. Myslíte si že mám robiť…
renna34
Pred 8 rokmi
11
Pajstunska Basta a obmedzovac hluku
Ahojte, chcem sa opytat tych ktori boli v baste na svadbe ako vnimali hudbu. Basta je krasna a …
diananana
Pred 8 rokmi
5
DJ a starejší 9.9.2017
poradte prosím, vôbec neviem zohnať DJ a starejšieho na 9.9. okolie BA ??? poradí niekto ???? ďak…
turcar
Pred 8 rokmi
2
Svadobná sála okolie Trenčína
Ahojte všetky nevestičky, prihlásila som sa sem aby som sa vami poradila :) Budeme mať svadbu budúc…
daniela.ho
Pred 8 rokmi
6
Kameraman 3.6.2017?
Potrebujem kameramana na 3.6.2017. Hľadám moderné video. Východné Slovensko. Prípadne aj Západ a St…
woowproduction
Pred 8 rokmi
3
Kto spravi tieto svadobne oznamenia ?
Hladam niekoho na vyrobu tychto oznameni, viem ze su dost specificke ale nehladam lacne ale luxusne…
emacita
Pred 8 rokmi
4
Krásne miesto na svadbu v okolí Bratislavy - Bašta Pajštún
Ahojte nevestičky, máme rezervovaný termín v Bašte Pajštún na 14.10.2017, ale žiaľ zmenili sa nám o…
natalka18
Pred 8 rokmi
1
Foto na 22.7.2017 Kysuce
Dobrý večer, hľadáme šikovného profíka/PROFíčKU na našu svadbičku 22.7.2017, ak máte ešte niekto vo…
woowproduction
Pred 8 rokmi
7
1
2
…
451
452
453
454
455
…