O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Starejší p. Pivoluska z Banskej Bystrice - skúsenosti?
Ak ma niekto skusenosti s tymto panom, prosim podelte sa o ne. Dakujem :)
malwinka
Pred 6 rokmi
1
2
36
Starejší Roman Vicen - skúsenosti
Mali ste niekto prosim na svadbe starejšieho p.Romana Vicena?Aká je vaša skúsenosť?Ďakujem
monik15
Pred 10 rokmi
3
Zákusky koľko ks?
Ahojte kočky, prosím poraďte koľko ks zákuskov sa počíta na osobu? viac hláv, viac rozumu. Som úpl…
pinksisa
Pred 10 rokmi
31
Stojan na kornútky
Ahojte :) Nema nahodou niekto takyto plastovy stojan, najlepsie dva na predaj? Dakujem :)
ywankax
Pred 10 rokmi
1
Vlečka vs. tanec
Ahojte, neviem či to tu už niekde bolo.. ale chcela by som sa opýtať, či má niekto skúsenosť s vypn…
lilinka5
Pred 10 rokmi
3
Maggie sottero
nema niekto na predaj alebo zapozicanie saty znacky Maggie sottero model asm3297?
lenulikus
Pred 10 rokmi
2
Svadobný účes - vlasy na boku a čo so závojom??? či pridať iba sponu alebo kvety??
Ahojte nevestičky :) prosím vás ako by ste riešili závoj pokiaľ sú vlasy učesané na bok? ďakujem
vlcik1
Pred 10 rokmi
7
Odporucite mi PROFEIONALNEHO vizazistu z NZ a okolia?
Make up a vlasy
borisbo
Pred 10 rokmi
2
sponzor fóra
STAREJŠÍ PE-BN-Okolie
Ahojte :) hľadáme starejšieho/ších na svadbu v októbri. Nejaké referencie? ďakujem
rebeka2511
Pred 10 rokmi
15
Kde nájdem podobnú ozdobu do vlasov?
Dobrý deň, Vie mi niekto poradiť, kde by som mohla nájsť podobnú ozdobu do vlasov? súúúúrne :-D ;-)
luaka
Pred 10 rokmi
5
Ako objednat bezove pancusky s bielou cipkou so M&S?
Ahojte zenicky :-) chcela som si objednat tie uz velakrat spominane pancusky, no neda sa to, ale ne…
mudreocko
Pred 10 rokmi
4
Torty na hen party (rozlúčku so slobodou)
Ahoj , je tu alebo pozná niekto šikovnu cukrarku co by mi upiekla tortu ?? Okolie spisska nova ves…
lyndufffa
Pred 10 rokmi
1
Cyklamenová výzdoba
Chcem sa spýtať či náhodou nema niektora z vás zvyšnu cyklamenovu alebo zlatu výzdobu,zháňam aj pol…
mayyka7
Pred 10 rokmi
12
Kozmeticka - vizazistka v Trnave
ahojte. Viete mi odporucit dobru vizazistku, ktora by ma za este za 3 tyzdne zobrala, ze nebude mat…
batorka5
Pred 10 rokmi
1
Chcela by som sa opýtať či ma niekto telefonné čislo na starejsieho Martin KOPORA? dakujem
a ak mate nejaké skusenosti s dobrých starejsím v Banskej Bystrici, poradte!! dakujem :-)
kapusticka3
Pred 10 rokmi
1
Chryzantémy v živej vyzdobe... Co vy nato?
Nechcem umele kvety ale zase ani nic drahe no a tak som prisla na chryzantemy co si myslite o tom v…
marianna_peskova
Pred 10 rokmi
17
Poraďte mi, aký svadobný účes si mám vybrať pre moje husté a ťažké vlasy? Ďakujem
Nechcela by som určite rozpustené.
zuzanajan
Pred 10 rokmi
2
Sála v okolí BA/TT pre 200 ľudí bez cateringu
Ahojte žienky :) Som zo stredného Slovenska, ale môj snúbenec je z Trnavy... a hľadáme miesto na…
moonii27
Pred 10 rokmi
2
Hladame starejsie okres komarno - nove zamky
Hladame srarejsieho na 29.8.2015. VOPRED DAKUJEME 😊
pdkn
Pred 10 rokmi
2
Dobrý DJ z BB kraja na 19.9.2015
Hľadám DJ-a z Banskobystického kraja na 19.9.2015, ktorý dobre hrá všetko...ľudovky, moderné atď :)…
deejaymajkteampoprad
Pred 10 rokmi
2
Vizážistka vo Svidníku?
Ahojte. Nejake typy na dobru vitazistku z okresu Svidník a okolia? Ďakujem
truntull
Pred 10 rokmi
4
Kadernicka Svidnik
Ahojte. Hladam nejaku dobru kadernicku na svadobne ucesy vo Sk. Viete mi niekto niekoho odporučiť…
dzana1111
Pred 8 rokmi
5
Starejší p.Náhlik Zlatovce-skúsenosti+kontakt
Má niekto skúsenosti s týmto starejším? Boli ste spokojní? Poprípade môže niekto naňho zaslať konta…
zuzjoj
Pred 9 rokmi
5
Dobrý fotograf v NR
Ahojte, poradte dobreho fotografa v okolí NR, svadba bude až v roku 2016, ale chcem si ho zarezervo…
nikoletka258
Pred 9 rokmi
25
Voľný termín Josip catering + starejší + DJ 18.07.2015
Baby, keby ste mali niekto zaujem, ci uz na svadbu alebo inu akciu.. Zmenila sa nam situacia, musim…
cukratko29
Pred 10 rokmi
1
Zeny,ktorej sa paci parfem Calvin Klein-Eternity?chcela by som vediet,aky sa vam paci pre MUZA
Zeny,ktorej sa paci parfem Calvin Klein-Eternity?chcela by som vediet,aky sa vam paci parfem pre mu…
sugarinka
Pred 10 rokmi
12
Prosim Vas, VOLNY D.J. na svadbu 03.10.2015 pri Bratislave?
suuurne!
djandy
Pred 10 rokmi
3
Topanky pre opuchnute nohy... :/
Dievky, chcem vas poprosit o radu.... Kde v Košiciach kúpime topánky na opuchnute nohy? mamka je di…
marienkakf
Pred 10 rokmi
6
Čo hovoríte na studio play.sk film production studio? nejaké skúsenosti s týmito kameramanmi? sú znr
čo hovoríte na studio play.sk film production studio? nejaké skúsenosti s týmito kameramanmi? sú znr
veronika1317
Pred 1 rokom
3
Spev v kostole - odporučíte niekoho?
Ahojte, prosím vás, neviete mi niekto doporučiť speváčku s krásnym hlasom do kostola...? Páčilo by …
svadobnyzborba
Pred 5 rokmi
15
1
2
…
790
791
792
793
794
…