O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Perniky pre svedkynu
Ahojte nevesticky, prosim vas, predcasom som tu videla prispevok od niekoho kto vyraba take pekne p…
lillyanna
Pred 9 rokmi
2
Ako riešiť časový harmonogram pre svadobných hostí?
Ako riesite harmonogram pre hosti?mame polovicu hosti,ktori sa pridu ubytovat do hotela, kde je sva…
lucifer1000
Pred 9 rokmi
13
Spev pri odobierke
Milé nevestičky, chcem sa Vás spýtať či ste náhodou niektoré nemali pri odobierke aj ,,speváčku", r…
evicka4444
Pred 9 rokmi
4
Svadobná torta vo farbe výzdoby????
Dievčatá prosím o radu. Myslíte si, že svadobná torta musí ladiť s výzdobou? Budeme mať smotanovú v…
maslenka
Pred 9 rokmi
6
Alkohol na hostinu
Pekny den..prosim Vas poradte mi ideme mat 130 ludi a netusime ako kupovat alkohol na hostinu...kol…
bafka
Pred 9 rokmi
2
Hľadám kameramana z okolia Senice na svadbu 10.9.2016. SE,MY
Ahojte, hľadám kameramana, ktorý má ešte voľný termín na 10.septembra 2016. Ak niekto taký je rada …
majkinlogin
Pred 9 rokmi
3
Máte niekto prosím kontakt na starejšieho p. Majerika z Banskej Bystrice?
ďakujem
romitta
Pred 9 rokmi
1
Aký priemer by mala mať spodnička?
Ahojte nevestičky (aj PRO pomocnici ak sa zapojite) rada by som sa spýtala aký priemer by mala mať…
macka00
Pred 9 rokmi
2
sponzor fóra
Kameraman okolie Prievidza, Partizánske
Ahojte, viete mi prosím odporučiť dobrého kameramana na svadbu najlepšie z okolia Prievidze alebo …
filmax
Pred 9 rokmi
4
Poraďte kozmetičku na svadobné líčenie v Tatrách 11.6.
Poznate niekto dobru kozmeticku, ktora je sikovna na svadobne licenie? Svadba bude v Starom Smokov…
vlcik1
Pred 9 rokmi
4
Svadobný fotograf Komárno a okolie
Ahoj, hľadám svadobného fotografa Komárno a okolie. Poradíte? Termín 23.7.2016. Cena do 200…
romikrajcovic
Pred 9 rokmi
2
Svadobná hostina - okres PD
Ahojte:) Chcem Vás poprosiť o Vaše skúsenosti a hlavne tipy na reštaurácie v prievidzskom okrese, k…
tralalik_1
Pred 9 rokmi
1
Fotograf a kameraman na svadbu 8.10.2016 - Šaľa
Pekný deň, hľadáme fotografa a kameramana, najlepšie zohratú dvojicu/trojicu, ktorý by nám zvečnili…
julianaphoto
Pred 9 rokmi
2
Fotograf a kameraman na svadbu 8.10.2016 v Sali
Pekný deň, hľadáme fotografa a kameramana, najlepšie zohratú dvojicu/trojicu, ktorý by nám zvečnili…
kkphotography
Pred 9 rokmi
9
Ahojte, vie mi niekto poradiť šikovnú kaderníčku/vizážistku v okolí Prievidze?ďakujem
:-)
janaloksikova
Pred 9 rokmi
3
Prosim Vas dobry DJ na svadbu na 25.6 v MALACKACH?
mozem poprosit ak mate kontakt na dobreho DJ napiste mi, stale hladame :) Dakujem
agatka888
Pred 9 rokmi
6
Vtipný text do svadobnej prezentácie
Ahojte prosím vás nepoznáte niekto nejakého človiečika, básničkára alebo zabávača čo by mi pomohol …
nikca101
Pred 9 rokmi
1
Mate prosim kontaktna starejsiho? zahorie, konkretne MALACKY, aj DJ a kameramana, prosim suuurne !
ahojte, stresujem uz ! mate prosim dobreho kameramana, dj a aj starejsiho na svadbu? ak ano, prosim…
saraken2
Pred 9 rokmi
2
Vizazistka/make up Jun 2016 Bratislava
Dobry den, hladam sikovnu vizazistku, ktora by ma namalovala na moju svadbu v Bratislave 18.6.2016.…
mishelle_1
Pred 9 rokmi
1
Poraďte dobrého starejšieho na svadbu v Bratislave
Mal by byť zo západného Slovenska, alebo by nemal mať problém docestovať do Bratislavy. ďakujem ;)
ejmina
Pred 9 rokmi
5
Kaštieľ Gbeľany - skúsenosti
Ahojte, všetko o kaštieli v Gbeľanoch som napísala v diskusii "sála v Žiline" ( ak by niekoho zaují…
julia85
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
61
Skusenost s kameramankou Haviarovou z PB?
Mate niekto skusenosti s kamerovanim svadby pani Haviarovou z Pov.Bystrice? Popripade dakujem za va…
videostudiojarka
Pred 9 rokmi
2
Svadba v kultúrnom dome v Mokranciach
Ahojte hladam niekoho kto mal svadbu v kulturnom dome v Mokranciach a vedel by mi poradit resp posk…
mojaoslava
Pred 9 rokmi
6
Hotel celé Slovensko
Ahojte, chcem sa spýtať, či mi viete niekto odporučiť nejaký pekný hotel alebo penzión kdekoľvek …
evicka4444
Pred 9 rokmi
3
Ahojky koľko je zľava na obrúčky v KAMEI, Zlatníctvo Rýdl, ked si ich vyberiem na svadobnej výstave?
Chcela by som ísť na svadobnú výstavu do BA a či sa oplatí si tam zajednávať obrúčky :)
monikab15
Pred 3 rokmi
8
Krásne miesto pre obrad+hostinu BA
Ahojte :) Vedeli by ste nám poradiť krásne miesto v BA alebo okolí kde aj oddávajú? Našim snom bola…
naddaniele
Pred 8 rokmi
16
Hľadám hudbu na svadbu 2.7. v okolí Ružomberka
hladam 2v1 (dj+ moderatora) na termin 2.7.2016 prosim o info a vasu cenu dakujem :)
djtomek
Pred 8 rokmi
4
Prepustim DJ a starejšieho v jednom 11.6.2016-490 EUR
Ahojte, prepustím DJ a starejšieho v jednej osobe na termín 11.6.2016 pretože naša svadba sa zrušil…
mirkapuki
Pred 9 rokmi
1
Hľadám fotografa na svadbu 7.5.2016 Malacky
Hľadám fotografa na svadbu 7.5.2016 v Malackách. Budeme mať len sobáš a potom posedenie v reštaurác…
pm_remembersk
Pred 9 rokmi
14
Kameraman na 25.6.2016 v Malackach????! prosim.kontakt a za rozumnu cenu:)
Hladam kameramana za dobru cenu na 25.6.2016 v Malackach..dakujem
pandak
Pred 9 rokmi
5
1
2
…
684
685
686
687
688