O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Make up a uces Snina
Vie mi niekto odporucit kadernicku a kozmeticku u nas v Snine.Ak su tu nejake snincanky dajte info …
evka135
Pred 10 rokmi
1
Farba výzdoby - pomóóóc!!
Ahojte nevestičky, prosím skúste ma inšpirovať nejakou farbou na vyzdobu: žiadna, lososova, broskyň…
janulik3111
Pred 9 rokmi
1
2
54
Hľadám kameramana - okolie Trnava, 07.05.2016
Hľadám šikovného kameramana na svadbu 07.05.2016, okolie Trnava. Poprosím cenové ponuky :) Snáď sa…
souhait
Pred 10 rokmi
4
Možu byt svadobne pohare??
aky mate nazor na tieto pohare? mne sa velmi pačili tak som si ich dala urobit a ked už ich mam kon…
barbakanka
Pred 10 rokmi
19
Nasvietenie (osvetlenie) sály
Dobrý deň 😊 Prosím neviete o niekom, kto by mi urobil osvetlenie sály? Najlepšie v rámci východného…
9kacenka9
Pred 10 rokmi
2
Starejší - Trenčiansky kraj
Milé nevestičky, obraciam sa na Vás s prosbou, či by ste mi vedeli poradiť nejakého super starejšie…
alica01
Pred 8 rokmi
31
Šaty z gracia eshop
Žienky, když jste si dávaly ušít šaty u Grazia eshop podle fotografie, jak Vám to dopadlo? Spokojen…
petra2016
Pred 10 rokmi
1
Písaný font
Ahojte...neviete mi poradiť pekný ručne písaný font?
dena19
Pred 10 rokmi
2
sponzor fóra
Svadobná agentúra v Ba, poraďte..
Ahojte, Prosím vás vie mi niekto poradiť dobrá a nie veľmi drahú svadobnú agentúru? :) Vopred dak…
svadby_podla_ely
Pred 10 rokmi
12
Skvelá hudobná skupina
Prosím Vás poraďte mi nejakú super živú hudobnú skupinu, ktorá bude hrať aj ľudovečky, ale aj oldie…
aduska54
Pred 10 rokmi
7
Líčenie nevesty doma, okolie IL, PU
Ahojte, neviete o nejakej vizážistke, šikovnej žene, ktorá líči nevesty doma? Okolie Púchov, Ilava…
raden
Pred 10 rokmi
1
Vidiecky dvor v okoli Nitry
Hladame stary vidiecky dom s dvorom na svadbu, neviete nahodou o niecom takom v okoli nitry? Bud re…
barbakanka
Pred 10 rokmi
3
Svadobné líčenie doma
Ahojte. Viete mi niekto poradiť sikovne dievca na svadobne licenie u mňa doma v deň svadby, Pucho…
veronnika89
Pred 9 rokmi
9
Kto mi vytlačí svadobné oznámenie so zlatým textom?
Baby, neviete, kde sú schopní mi vytlačiť svadobné oznámenia so zlatým textom? Alebo nenapadá Vás …
tutinka121
Pred 9 rokmi
14
Nepoznáte náhodou tohto starejšieho?
Ahojte kočky, nepoznáte náhodou tohto starejšieho? My si nepamätáme jeho meno, máme ho len na fo…
kornuto
Pred 6 rokmi
2
Ktore zlatnictvo??
Prosim mate obrucky z nejakeho zlatnictva z Trebisova alebo Michaloviec????A ak ano tak by som popr…
kobza
Pred 10 rokmi
2
Kameraman na svadbu blízko PO, 20.8.2016
Hľadáme kameramana na našu svadbu. Ak máte voľný termín alebo máte nevestičky typ na kameramana z P…
moonci25
Pred 10 rokmi
7
Rozvedený rodičia
Ahojte, chcela by som sa spýtať na Váš názor, a či máte nejaké skúsenosti s tým ak sú nevestini rod…
petrana01
Pred 10 rokmi
5
Pochybnosti pred svadbou
ahojte, pisem sem lebo by som chcela vediet aj nazory Vas - nezainteresovanych :) s priatelom sme s…
madeleine
Pred 6 rokmi
16
Saty z dameo.de
Ahojte nevesticky, nemate niektora skusenost so satami z dameo.de? Ci su v skutocnosti take iste ak…
swetra
Pred 10 rokmi
1
Starejsi z polska
Ahojte chcela som sa spytat baby ci poznate nejakého starejsieho co vie po polsky aj slovensky... …
lubuska17
Pred 10 rokmi
1
Fotograf Dolný Kubín (14.5.16)
Ahojte, hľadáme dobrého fotografa za rozumnú cenu. Vie niekto poradiť??
peterduchovic
Pred 9 rokmi
14
Ziva kapela na svadbu 15/7/2016 Zilinsky kraj
Ahojte, Vie mi niekto poradit dobru zivu kapelu v Zilinskom kraji? Mame vela mladych ludi, takze …
denkyvideo
Pred 10 rokmi
6
Velmi dobra krajcirka?
ahoj nevesty, vedeli by ste mi odporucit vyyybornu krajcirku v banskej bystrici, pripadne okoli? da…
salonlilihurbanovo
Pred 10 rokmi
3
Svatební šaty v PO
Ženy, prosím Vás, poradíte mi, kde prodávají nebo šijí na míru svatební šaty v Prešove? :) Díky
nataliia
Pred 10 rokmi
3
Hrozná sála/ plachty na stenách
ahojte nevestičky :) ja mám taky mini/mega problém :D mne sa vôbec nepáči moja sála... ale iná možn…
hidekor
Pred 10 rokmi
5
Odobierka bez otca
ahojte... nanestastie mojej svadby sa uz nedozil moj ocko... v den svadby to bude nieco vyse roka a…
majdulienka
Pred 10 rokmi
8
Má niekto skúsenosť so starejším Pavlovom z Detvy?
Kto mal na svadbe ako starejšího Pavlova z Detvy, je to mladší starejší, chcela by som nejaké recen…
brumik86
Pred 10 rokmi
2
Bizarne poplatky
Caute baby:) Prisiel rad uz aj na mna :-D a planujeme svadbu, respektive ja planujem a moj drahy ky…
veduca1806
Pred 9 rokmi
14
Svadobná fotokniha
Ahojte, poradte mi prosím, kto by mi vytvoril peknu, kvalitnú svadobnú fotoknihu za priajteľnú cen…
1petra5000
Pred 10 rokmi
4
1
2
…
714
715
716
717
718
…