O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Hladam harfistu na obrad
Ahojte nevesticky, velmi by sa mi pacilo, keby mi na obrade hrala harfistka alebo harfista :-) jedn…
petuliatko33
Pred 10 rokmi
5
Dobry DJ v okrese PD
Ahojte nevesticky z okolia PD, PE, vedeli by ste mi poradit cenovo vyhodneho a dhlavne dobreho svad…
spayble
Pred 10 rokmi
2
Kupa chalupy
Caute baby chcela by som sa opytat ideme so snubencom kupovat chalupu vybavovat pozicku ale este sv…
zuzuliatko18
Pred 10 rokmi
4
Hallelujah nazivo v kostole
Ahoje, viete mi poradiť alebo ma uz niekto skúsenosť s niekým kto spieva naživo v kostole Halleluj…
monizienka
Pred 10 rokmi
4
Výborný kameraman-orava
ahojte žienky, poznáte nejakého perfektného kameranama/-ku z Oravy? niekoho kto robí prekrásne klip…
videostudiojarka
Pred 10 rokmi
2
Ziva hudba na celovecerne vystupenie stredne Slovensko
Pekny den prajem, Uz som to tu spominala,ale nadari sa mi najst kapelu,ktora by ma zaujala reperto…
marianroky
Pred 8 rokmi
8
Výzdoba v moteli M
Nevestičky, ktoré mali svadbu v MOTELI M mám jednu otázočku. Ako je to s výzdobou v moteli? Včera n…
veronkal
Pred 10 rokmi
1
Svadobné šaty Orava
prosím Vás neviete o nejakom svadobnom salone ktorý nie je zbytocne predrazeny a poziciava saty za …
esaty
Pred 10 rokmi
5
sponzor fóra
Svadobná výzdoba Jablonka (Polsko)?
mate prosim vas niekto skusenosti so svadobnou vyzdobou s Jablonky? pocula som ze maju dobre ceny a…
katka210692
Pred 10 rokmi
1
Byvanie po svadbe
BAby chcem sa spytat ako riesite zivot po svadbe?Byvate u svokrovcov?Kupili ste si chalupu?Zacali s…
linkinzuzka
Pred 10 rokmi
16
Kde nahlásiť príchod svadobného auta pred MÚ
Ahojte. Počula som, že vraj príchod alebo teda aj státie svadobného auta pred mestským úradom je po…
mininasvadbu
Pred 10 rokmi
2
Priesvitne krabicky na muffiny (cupcakes) SURNE
Ahojte babenky, prosim poradte spolahlivu firmu, webku, skratka niekoho kto ponuka priesvitne k…
zuzupepa
Pred 10 rokmi
4
Chcem vas nazor...
Mam kratko pred svadbou a zvlastne pocity.So snubencom som 7rokov,mame 1,5rocnu dcerku,robili sme s…
petrana01
Pred 10 rokmi
10
Wedding avenue BA
Ahojte, prosím Vás tie čo ste si požičiavali šaty z tohto salóna mohli by ste mi napísať ako ste bo…
megyyyy
Pred 10 rokmi
3
Kameraman+fotograf Liesek..orava
zhaname kvalitneho kameramana na 17.9.2016 do Liesku dakujeme
daludapefotoavideostudio
Pred 10 rokmi
5
Dekoracne servitky - kde ??
Som zufala.... cele dne prehladavam internet ohladne tejto servitky kvetiovej, nikde neviem najst..…
catrina_so
Pred 10 rokmi
8
Svadobná výzdoba Orava aj návleky
prosím Vás neviete poradit niekoho kto by nám vyzdobil sálu aj kostol ..do sály chceme aj návleky n…
prettyweding
Pred 10 rokmi
8
Skúsený svadobny fotograf Orava
prosim vas neviete niekto o skusenom a kvalitnom kameramanovi z Oravy?? a este ci nemate niekto sku…
katka210692
Pred 8 rokmi
4
Svadba v Party stane v Šariš parku
Ahojte. Mate nejake skusenosti so svadbou v Party stane v Šariš parku? Hľadala som tu nejaku diskus…
ssmirka
Pred 10 rokmi
2
Kto urobí takúto svadobnú tortu - Topoľčianky, Nitra?
Odporucte kto by vedel spravit tortu ako na obrazku, aby sa vsetci na svadbe oblizovali :)
bridalicious
Pred 10 rokmi
4
Hudobné skupiny na svadbu - Prešov
Ahojte :) Odporučte mi hudobnú skupinu na svadbu, lebo ja vôôôbec netuším ... a kěd si už zaplatiť,…
fsenky
Pred 7 rokmi
1
2
36
Účes so závojom :-)
Baby poraďte mi nejaký účes s rozpustené vlasy a závoj.chcela by som ho len na fotenie a do kostola…
zuzula777
Pred 10 rokmi
2
Starejsi z NR a okolia, aspon ciastocna znalost Anglictiny vitana
Ahojte, vedeli by ste prosim poradit dobreho starejsiho z Nitry a okolia? Ak by vedel aspon trochu …
silvinkam
Pred 8 rokmi
6
Máte niekto takéto obrúčky?
Máte niekto takéto obrúčky z obchodu Kamea. Veľkosť je 8mm
kobza
Pred 10 rokmi
3
Ahojte, vedela by som odstupit termin 24.10.2015 pre Hudobnu skupinu Sorry. Mal by niekto zaujem?
Poprosim spravu
dyabla
Pred 10 rokmi
1
Miesto na svadbu v okoli Bytči, Žilini pripadne Považskej cca 100 hostí
Ahojte babenky, chcela by som poradiť miesto v okoli ZA, BY, PB pre okolo 100 ľudí, nemám vôbec pre…
dadiik
Pred 10 rokmi
4
Kameraman 21.11.2015
ahojte hladam kameramana na moju svadbu . cena max do200 eur. miesto okolie bojnic. dakujem za odpo…
svadbafotovideo
Pred 10 rokmi
3
Priateľ(?) odmieta pridať si ma k priateľom na Facebooku
Ahojte. Mám jeden, možno banálny problém a bola by som zvedavá na vaše názory. Pred 4 mesiacmi som…
laurus86
Pred 10 rokmi
4
Kameraman - snv a okolie
Ahojte dievčatá :) poraďte dobrého kamerana z okolia snv - videla som tu nejaké odporúčania na dzur…
michalmajcher
Pred 10 rokmi
8
Kameraman snv surne
Nevesticky snv Prosim poradte dobreho kameramana aj s tel kontaktom Dakujem krasne
svadbafotovideo
Pred 10 rokmi
6
1
2
…
743
744
745
746
747
…