O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Hľadám svadobného fotografa, kt. vie robiť tie najkrajšie jesenné fotky v prírode
Páčia sa mi také kontrastné farebné fotky v krásnej prírode.Živé hravé farby prírody..zelená žltá o…
miqocash
Pred 10 rokmi
11
Luxusneoznamenia.sk alebo kyoprint
Ahojte. Máte prosím niekto skúsenosť s oznámeniami zo stránky www.luxusneoznamenia.sk (Kyoprint)? N…
bambini7
Pred 10 rokmi
2
Nechty v galerke KE
daval si niekto robit nechty v galerke v ke? alebo viete odporucit nejake ine miesto v ke, kde mi s…
s0nicka
Pred 9 rokmi
3
Biele bolerko na zapinanie zo zadu
Dievcata hladam prosim biele bolerko na zapinanie zo zadu resp. Zivotik . Suuuuurne . Dakujem ;)
meggyinka
Pred 10 rokmi
18
Výzdoba kostola Nanebovzatia Panny Márie v Spišskej Novej Vsi
Žienky, ako ste riešili výzdobu farského kostola v Spišskej? Vraj aranžérky kostol nezdobia- fara s…
beruska6412
Pred 10 rokmi
3
Hotel Metropol Spišská Nová Ves jedlo
Žienky, ktorá z Vás mala svadbu v Metropole v Spišskej???Aké jedlá odporúčate???Predovšetkým ma zau…
beruska6412
Pred 10 rokmi
1
Skúsenosti s Wiegerovou vilou
Ahojte nevesty, prosím Vás o rady/ skúsenosti s Wiegerovou Vilou, ako to tam prebieha, personál, ob…
tdz
Pred 10 rokmi
2
Sos zhanam speacku do kostola na 12.9.2015 Topolcany
ahojte na poslednu chvilu potebujem zohnat niekoho na spev do kostola pls neviete o niekohom? dakuj…
baruss
Pred 10 rokmi
1
sponzor fóra
Kameraman v okrese Snina, Humenné
Ahojte, viete mi odporučiť dobrého, schopného a ochotného kamaramana v okrese Snina? ..vaše názory,…
woowproduction
Pred 10 rokmi
13
Kameraman v okrese Snina
Ahojte, poradíte nám dobrého, spoľahlivého, ochotného kameramana na svadbu v Snine? Ďakujeme :-) :-…
zuzankar23
Pred 10 rokmi
3
Prenajom saly Zilina okolie?
Viete mi poradit,kde sa da v okoli Ziliny prenajat sala tak,ze by som mala svojho kuchara a casniko…
mirkovakatka
Pred 10 rokmi
1
Harmonika a ozembuch
Ahojte kočky, zhánam si na budúci rok kto mi zahrá na harmonike a ozembuchu a ešte najlepšie aj sta…
inanitka
Pred 10 rokmi
3
Magické zásnuby
Milé snúbenice a nevesty. Som už trošku staršia od väčšiny z vás, ale aj mne láska ukázala svoje č…
snubenka75
Pred 10 rokmi
1
Umele trsy? Prešov
baby kde kupim fakt že kvalitne umele mihalnice? aby fakt ten pohlad bol iny :) lebo moje neskutocn…
stanka91
Pred 10 rokmi
1
Svadobné líčenie a účes na 12.9.
Hľadám šikovnú vizážistku na svadobné líčenie a účes na moju svadbu 12.9. Obrad bude v Piešťanoch o…
licenie
Pred 10 rokmi
2
Bielo - Zlata vyzdoba
Ahojte, mal niekto tuto kombinaciu? Ak ano, ukazali by ste prosim foto? Dakujem :)
lauranka
Pred 10 rokmi
15
Svadobné líčenie 19.9.2015 okolie Námestovo, Dolný Kubín
Vie mi niekto poradiť niekoho na svadobné líčenie na 19.9., moja rezervovaná kozmetička mi to dnes …
macka164
Pred 10 rokmi
3
Kameraman na svadbu v BA 10.10.2015
Dobry den, prosim Vas zhanam kameramana na svadbu v BA 10.10.2015. Ak sa tu este nieko s volnym ter…
daludapefotoavideostudio
Pred 10 rokmi
3
Sociálne bývanie šaľa okolie
Ahojte :) prosím vás neviete mi niekto poradiť aké podmienky musíme s mojím nastávajúcim manželom s…
ami1812
Pred 10 rokmi
1
Miesto na fotenie NR
ahojte, viete mi poradit nejake miesto na fotenie v NR pripade dazda?
luckanitra
Pred 10 rokmi
5
Účes na svadbu - CLIP IN, poraďte prosím :)
Ahojte nevestičky, chcem sa spýtať či máte niekto skúsenosť s natočenými clip in ľudskými vlasmi (v…
tinuska19
Pred 10 rokmi
1
Zlte popolnočky
Zienky prosim zhanam popolnocne dlhe zlte saty. Mala som objednane z ebay, ale nie su dobre tak zha…
nataly4324
Pred 10 rokmi
7
Šitie svadobných šiat - Nitra a okolie
Ahojte dievčatá, rada by som vedela kde ste si dali šiť svadobné šaty v NR a okolí. Prípadne či mát…
lenoca
Pred 10 rokmi
5
Skúsenosti s DJ a starejším Luboš Košťál (Partizánske)
Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto DJ z Partizánskeho? Vopred ďakujem za odpovede.
babullka
Pred 10 rokmi
1
Kde kúpim pierka, poháre, podbradníky na svadbu?
Poradte kde zoženiem za rozumné ceny, pierka by som chcela len čipkované :-| . Ďakujem
lessi12
Pred 4 rokmi
13
Karibik v novembri?
Caute baby. Poradte prosim, ci sa oplati ist v novembri do karibiku (honduras, belize, kajmanske...…
disobey19
Pred 10 rokmi
1
Hudobná skupina
Ahojte :-) chcem sa vás opýtať, ak niekto poznáte Hudobnú skupinu SPIRIT z Betlanoviec .. my ich má…
zuzankar23
Pred 9 rokmi
12
Potrebujem pomoc s pierkami
Baby viete mi odporucit niekoho kto by mi vyrobil taketo pierka...a troska mi to hori, svadba je 5.…
lemkva
Pred 10 rokmi
6
Farebne nechty nevesty
Aky mate nazor na farebne nechty nevesty? Myslim jednofarebne napr ruzove bez zdobenia.
veroncicka2103
Pred 10 rokmi
3
Svadobne vrecuska. Co ste davali dovnutra?
Uz vazne neviem, kupila som svadobne vrecuska ako darceky pre hosti a teraz netusim co mam do nich …
lucinka884
Pred 10 rokmi
14
1
2
…
757
758
759
760
761
…