O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.sk
Beremese.cz
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Poraďte, ktoré svadobné šaty si mám vybrať
Ahojte...Ktoré z týchto si mám vybrať? ..neviem sa rozhodnúť....
vieronika14
Pred 8 rokmi
30
Žienky, ktoré ste mali pod šatami body?
Hľadám žienky, ktoré pod šaty volili body. Aká bola ich skúsenosť atď.
doda4
Pred 10 rokmi
2
Skúsenosti s DJ Rentgen?
Ahojte :) Máte, prosím, niekto skúsenosti s DJ Rentgen (Terchová)? Odporučil mi ho známy, že vie ur…
iwanna0611
Pred 10 rokmi
2
Zhanam k zapozicaniu trojposchodove etazery v pocte 6-8 ks....viete mi prosim poradit.? DAKUJEM
Klasicke jednoduche.
barbarossa99
Pred 10 rokmi
1
Ake su to šaty?
Baby neviete mi poradiť ake su to saty? Uz ani neviem kde som stiahla fotku a moc sa mi páčia
daniela.ho
Pred 10 rokmi
5
Topanky na svadbu-kde kupit
Ahojte, Mohli by ste mi poradit, kde kupit topanky na svadbu. Potrebovala by som vyssie podapatky,…
obuvpopelka
Pred 10 rokmi
3
Zabavne fotenie
Ahojte, Nevedeli by ste mi poradit, kde by som na Slovensku (pripadne v cechach alebo v Polsku) …
rheuska
Pred 10 rokmi
3
Hľadá sa kameraman - svadba 19.9. 2015
Ahojte, hľadá sa šikovný kameraman na termín svadby 19.9.2015, v časti Slovenska Košice - okolie, k…
artvideo
Pred 10 rokmi
5
sponzor fóra
Hľadá sa fotograf - svadba 19.9.2015
Ahojte, hľadá sa fotograf na našu svadbu, ktorá sa bude konať 19.9. 2015, uskutoční sa v oblasti Ko…
sokiphoto
Pred 10 rokmi
6
Svadobná hostina doma na záhrade
Ahojte žienky prosím Vás máte niektorá skúsenosti so svadobnou hostinou vonka niekde na záhrade ale…
alkab828
Pred 10 rokmi
10
Kedy krájať svadobnú tortu ???
Nevestičky kedy idete krájať svadobnú tortu? Vobec neviem, či nechám tortu na stole...ked už prídem…
lejllasa
Pred 10 rokmi
10
Originalne novomanzelske fotky
caute, kamoska sa vydava a chcela by napad na svadobne fotky. Nechce nic v kastieli alebo parku, …
miqocash
Pred 10 rokmi
25
Kedy je najlepšie dávať finančné svadobné dary?
ahojte chcem sa spytat , Kedy je najvhodnejsie davat fin dar pocas svadby ? . Nechceme dare ale pe…
maslenka
Pred 10 rokmi
3
Svadba v K4 Košice Hotel
Ahojte, hľadám nevestičku, ktorá mala svadbu v K4 Košice Hotel. Chcela by som sa popýtať pár vecí.…
kosicehotel
Pred 10 rokmi
12
Sobáš- Katolíčka+Evanjelik
Ahojte baby, S priateľom sa rozhodujeme či mať sobáš v Katolíckom alebo v evanjelickom kostole... A…
darinka395
Pred 10 rokmi
20
Akou farbou oživiť priestor?
ahojte, chceli by sme mať bielo zlatu kombináciu práve v tomto priestore, biele stužky rovnake na s…
mahava
Pred 10 rokmi
23
5.9.2015 - Organista, speváčka, spevácky zbor, súbor
Hľadám organistu/tku, speváčku, spevákov, spevácky zbor, súbor... kohokoľvek, kto by bol ochotný pr…
salsape
Pred 10 rokmi
1
Sveter na gombíky v žltej farbe
Ahojte vedeli by ste mi niekto poradit kde by som kupila sveter na gombiky v žltej farbe??
annie34
Pred 10 rokmi
4
Poraďte starejšieho - slovensko-maďarsky hovoriaceho a Dj-a.
Poraďte mi prosím starejšieho, hovoriaceho slovensky aj maďarsky aj s kontaktom a cenou. Hľadám aj …
osi22
Pred 10 rokmi
1
Fotograf na 3.10.2015 Humenne, Vranov, Michalovce, Kosice a okolie
Ahojte, Hladam fotografa na svadbu na 3.10.2015 v okrese Humenne. Koho odporucite??
videostudioludo
Pred 10 rokmi
10
Rozpocet po svadbe
Ahojte zienky. Opisem Vam situaciu. Moji rodicia sa rozviedli, ked som mala 4 roky. Mamina sa znovu…
claire767
Pred 10 rokmi
20
Heliova flasa
Ahojte nevesticky, mozem sa spytat kupovali ste heliove flase alebo ako ste vyriesili balony aby bo…
januli89
Pred 10 rokmi
1
KOČ
Ahojte všetci pozná niekto Svadobnú hru KOČ? Potrebovala by som na túto hru Text lebo neviem ho nik…
slniecko1311
Pred 10 rokmi
1
DJ Martin Molnar - vase skusenosti
Ahojte =) Zaujimalo by ma, ci ma niektora z Vas skusenosti so spominanym DJ. Pochadza z okolia Nitr…
michaelka5153
Pred 10 rokmi
3
Svadobna kniha hosti urgent
baby, mam probleeem. vybuchla mi svadobna kniha hosti (nie naozaj) neviem, kde ju mam do soboty zo…
kylie83
Pred 10 rokmi
3
Ukrajina alebo ušitie ???
Ahojte, máme síce ešte rok do svadby, takže času dosť, ale predbežne by som sa vás chcela opýtať na…
mims151
Pred 9 rokmi
12
Vybité zuby
ahojte...dufam, ze tu píšu aj nejakí chlapi a nebudem na smiech. :-) :-) Pred pol rokom som sa sta…
liana10
Pred 4 rokmi
9
BMW X6 na svadbu
Ahojte...už som sem písala príspevok, že hľadám Porsche na svadbu....so snúbencom sme sa rozhodli, …
tally373
Pred 10 rokmi
4
Tutu suknicka, kto predava, pripadne poziciava? :)
Ahojte dievcata, najde sa tu kocka, co by mi predala pripadne pozicala tutu suknicku na redovy? Nem…
vyzdova_pozicovna
Pred 10 rokmi
2
Hladam toto bolerko alebo sikovnu krajcirku
Ahojte baby vedela by mi niektora poradit kde zohnam toto bolerko aleno neponuka niekto alebo nevie…
najsvadba
Pred 10 rokmi
4
1
2
…
767
768
769
770
771
…