Chcem sa spýtať, či ste už niektorá ako nevesta mala iné nechty ako francúzsku manikúru :-) stretli ste sa s tým už? Nechcem by divná na svojej svadbe ale ja by som prijala radšej nejaké nechty inej farby ako francúzsku manikúru. Chcem síce nejaké jednoduché šaty aj účes, jemný make up, nič výrazné...ale nechty rozmýšľam, že by som mala jednofarebné nejaké tmavé, je to blbosť? vďaka za názory
Videla som nevesty, ktore mali nechty doladene k vyzdobe, videla som aj nevestu, ktora mala nechty v tmavocervenej farbe (myslim ze je to burgundi) a stale to vyzeralo vkusne. Urcite si daj take nechty ako budu tebe vyhovovat, aby si bola s nimi stotoznena. :)
Ja som mala jemné ružové a na prstenníkoch kamienky strieborné, aby to pekne ladilo. Podobný odtieň ružovej som mala na kytici - ruže a tiež farba rúžu bola v podobnom odtieni. Dôležité je, aby toho celkovo nebolo moc - bohato zdobené šaty, doplnky, zložitý účes, výrazný makeup atď, to je najhoršia katastrofa potom :D
@knatinka vôbec nemusíš mať francúzsku manikúru. Ani mne sa to moc nepáči, že si všetky baby len tú dávajú alebo ten babyboomer (či ako sa to píše). Kľudne si daj aj výraznejšie nechtíky ;-) :-)
nebála by som sa ísť aj do iných farieb. akú budeš mať výzdobu? možno by si ich mohla kombinovať aj s tými farbami z výzdoby. @marekmata babyboomer je zjednodušene taká rozmazaná francúzska :)