Ahojte kocky :-)
Chcela som sa spytat na dobre pedikerky v KE, ktore vedia sikovne s lakmi urobit na nozkach aj klasicku francuzsku pedikuru. Uz mam dlhe nechtiky, nikdy som na pedikure nebola, ani neviem, ci nechtiky mam preto nechat na nozkach odrast :-) ale o 2 tyzdne by som chcela dat robit, tri dni pred svadbou...myslite si ze to moze byt? :-)
Verim, ze mi nejaku super poradite pripadne poprosim napisat kontakt do IP aj s cenou za vsetko...lebo je vela pedikeriek, ale zevraj maloktora robi francuzsku a maloktora to aj vie...
Dakujem a prajem pekny dnik. 8-)
vdaka dominka za link ale jedna je cela viac menej o kadernictve a v druhej som sa vela o pedikurkach co robia aj dobre francuzsku manikuru na nohach, nedozvedela...
Kto viete prosim napiste..
pekny slnecny dnik vsetkym... :-)
ahoj baby...uz som par rokov odstahovana z KE, ale jedna dobra pedikerka/manikerka bola v podchode hned vedla Aidy na Hlavnej...len si neviem spomenut na meno :) ja som si u nej davala robit gelove nechty a fr. manikuru na promocie
babuchy co scete mani a pedi - pisnite mi ip - poslem kontakt - "napol" :-N vysvetlim - nebyvam v ke, na svadbu este holky robili v salone, kde je kadernictvo a kozmetika, teraz su uz same, neviem kde presne ale kocky v salone su ich kamosky tak predpokladam ze by vas nasmerovali
;-)