Nechty na svadbe. Vlastné či gelové?

Babizne, poradte, najde sa tu nejaka nevesta, ktora mala na vlastnej svadbe svoje nechty? Alebo ste vsetky stavili na gelove, francuzsku, japonsku manikuru a tak? Ja som si totiz este nikdy nedavala na nechty nic umele a neviem ci by som sa v tom necitila divne - teda, ked si necham narast nechty a manikurka mi ich pekne upravi, nestaci to? Poradte, cakam na vase nazory a skusenosti.
Odpovedať
ahoj. ja mam tiez svadbu v aprili a gelove nechty mat teda urcite nebudem,pride mi to strasne neprirodzene a umele, aj ked som ich este nikdy nemala.mam trosku dlhsie nechty a robim si francuzsku manikuru. na svadbe by som tiez chcela mat takuto upravu a v piatok pred svadbou planujem behnut niekde na francuzsku manikuru, nech to mam spravene profesionalne ;-)
Odpovedať
Ahoj, o inych ako vlastnych som ani neuvazovala, mala som francuzsku manikuru, nalepene biele kvietky a kamienky, foto tu http://www.mojasvadba.sk/album/album....
Odpovedať
Určite stači keď budeš mať svoje upravené nechty. :-)
Odpovedať
vyzeralo to perfektne, bola som velmi spokojna, este to som chcela napisat :)
Odpovedať
Profilova fotka
Pokial mas pekne svoje nechtiky, tak ja v tom nevidim problem preco by si nemohla mat svoje. Ja som tiez z tych, co maju pekne svoje nechty. Mam to stastie, ze sa mi nestiepia, su velmi pevne, pekne a mozem ich mat ake dlhe len chcem. Na svadbu si dam urobit na svoje nechtiky len francuzku, ale od manikerky, lebo ja si to sice viem tiez sama spravit, ale necham sa trosku o seba starat ;-) Raz som mala gelove nechty, lebo jednej pani manikerke sa strasne pacili moje ruky, tak ich chcela nafotit s jej tvorbou nechtov tak som mala zadarmo gelove nechty na svojich labkach. Vooobec neslo o peniaze, ale o skusenost a chcela som to vyskusat. Je to super vec pre zeny, ktore maju nekvalitne a velmi kratke nechty. Ale ja by som si to uz nikdy nedala na nechty. Velmi to ponicilo tie moje. Skoro rok som si ich davala dohromady, kym som ich dostala do povodneho stavu. ;-) Maju jednu velku vyhodu, ze lak na nich vydrzi neskutocne dlho, co na prirodzenych tak dlho nevydrzi.
Odpovedať
daisyd: dikes, fakt si mala krasnucke nechty, ja som si presne taketo nieco predstavovala :) Ste ma potesili babeny, lebo ako som tu tak pozerala, skoro vsetky mali nejake gelove ci umele. Este raz moc dik :)
Odpovedať
Profilova fotka
ked mas pekne svoje nechty, ktore sa hlavne nelamu, nevidim dovod aby si si na ne davala umeliny, ktore ti ich len znicia. Ja budem mat tiez svoje nechty, upravne. Asi francuzsku manikuru.
Odpovedať
janina1: presne aj toho som sa bala ze co to urobi s mojimi, tak si mi potvrdila moje obavy, aspon sa tomu vyhnem, dik :)
Odpovedať
inac som pocula aj o tzv. japonskej manikure - kde sa vraj do nechtu zalesti vcely vosk a ten ich este viac posilni, vraj sa aj na to potom moze urobit francuzska a lepsie to vyzera, uz ste o tom poculi? Konecne nejaka "manikura" ktora urobi nieco aj dobre pre nechet :)
Odpovedať
Profilova fotka
weroni: japonska manikura je zevraj uuuuuplne super vec, ze sa po nich nechty naaaadherne lesknu. Tiez sa na to chystam ;-) Ak by si isla skor, daj vediet ako si dopadla a ako si s tym bola spokojna pripadne aj nejaku foto nam daj k dispozicii ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj ja si myslím, ze ak mas svoje nechtíky pekne, tak si bud daj spravit japonsku alebo si ich daj pekne nalakovat.... :-)
Odpovedať
japonska manikura http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
emjee praaaave som to isla pisat, ze uz sa o japonskej manikure pisalo na fore ;-) diky, si poklad. Sa mi to taak nechcelo hladat :-x
Odpovedať
emjee dikes :)
Odpovedať
ja som mala vlastne nechty :-) neviem kde ste na to prisli ze prave na svadbe by mala mat baba umele nechty??
Odpovedať
No ja som mala na svadbe umele, ale keby som vedela ako to dopadne, ani o nich nerozmyslam. Nemam pekne svoje nechty a chcela som na svadbu nieco specialne, vlastne to bolo prvykrat v zivote, co som na manikure bola. Spravili mi nechty, ktore sa mi najprv zdali uzasne oproti mojim, ale ako som s nimi musela zit - zapnut si zips na rifliach, napisat smsku... kvoli nim som nemohla poriadne nic urobit, take boli dlhe. Tak som si ich vecer pred svadbou vynervovana pilnikovala. Ked to videl moj moj manzel, len skonstatoval ze konecne. Takze na svadbe som mala nechty kratsie a omnoho pohodlnejsie. To horsie prislo asi tyzden po svadbe, ked sa zacali lamat. Este dva mesiace som mala nechty znicene, to lepidlo z nich ide hrozne tazko a ako som sa snazila opilnikovat zvysky umeleho nechtu, stensovala som si tym svoje vlastne nechty, ktore boli nakoniec tenke ako papier. Pokial si nechcete nechat zlomene nechty dorabat manikerkou ale chcete sa po svadbe vratit k vasim vlastnym....rozhodne neodporucam!!!
Odpovedať
ivana98, ak si vsimnes, my sme na to praveze neprisli, my piseme o dobrych skusenostiach s vlastnymi :-)
Odpovedať
Keby som sa vydavala este raz, radsej ako umele alebo ine nechty, by som sa o svoje vlastne par tyzdnov pred terminov pekne starala, nechala si ich narast. Sikovnej manikerke sa potom lepsie pracuje a aj z tych najhorsich nechtov vie vycarit zazraky. Takze neroznodnych babam radim...vlastne nechty. Nielenze si ich zachovate neznicene, este usetrite peniaze (a v mojom pripade aj nervy).
Odpovedať
dievcence, urcite vlastne nechty...ja spravim to, co radi fibka a tri tyzdne pred svadbou na ne dam bacha, postaram sa o ne...a to najmä kvoli tomu, ze som umele nikdy nemala a viem, ze by som sa necitila vo svojej kozi, vzdy by som musela mysliet na to, ci mi volaktori neodpadne, alebo sa neodlupi...tak uvidim a potom prispejem aj vlastnou skusenostou.... ;-)
Odpovedať
ja som mala na svadbe tiez svoje prirodzene nechty, nijak extra som ich neupravovala, iba som si ich nechala narast dlhsie. Myslim, ze to vyzeralo celkom dobre a aj tak si to nikto nevsimal. Povodne som mala v plane aspon francuzsku manikuru, ale nejak som nestihala ist na manikuru. Tak som chcela nechty aspon nalakovat priesvitnym lakom, ale brat mi omylom lak rano pred svabou vylial :-) Tu vidno moju ruku v akcii a trochu aj nechty: :-D http://www.mojasvadba.sk/album/view.p...
Odpovedať
daisy, pardon, precitala som len prvy prispevok a na ten som reagovala :-N Konkretne na vetu: "najde sa tu nejaka nevesta, ktora mala na vlastnej svadbe svoje nechty?" sorry a uz mlcim :-D
Odpovedať
ja som mala tiez svoje. nemam absolutne problem s lamavostou. asi pol roka vopred som si spravila skusku, kedy ich naposledy ostrihat pred svadbou aby stihli narast do takej dlzky, ako si zelam. tak som sa sledovala a potom na svadbe uz boli take, ake som chcela. a manikuru mi spravila kamoska z VS, celkom sa jej vydarila.. mala som na prstennikoch aj kamienky (kupene v drogerke:-)) pre inspiraciu kuk do mojho pripravneho albumu: http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... daisy - tie tvoje som uz nenasla... daj ich este na chvilku
Odpovedať
keby som mala svoje tip top, neuvazujem nad umelymi, ale kedze mam svoje slabe (roky okusovane, teraz sice narastu, ale zlomia sa ani neviem kedy a kde) ine ako gelace mi neostalo
Odpovedať
Profilova fotka
emjee to je jasneeee ked nemas dobre svoje nechtiky, tak umele su super vec!!! To ako s mihalnicami, zena ktora nema pekne mihalnice a da si umele je to uuuuplne super, ved preco si nepomoct, ked sa da, ale ked ich ma krasne a da si este umele je to zbytocne a uplne proti prirode.... Kocky :-( vyspevujem tu svoje super nechtiky a som to zariekla dnes som umyvala cely byt ako obycajne a moj necht puk....ale tak nestastne, ze sa to neda ani ostrihat a ked to zatrhnem tak rovno do ziveho ;-( Neviete kde sa da kupit lepidlo na zlomene nechty? Ja som videla kocku, co robila v banke a vedla mala manikerku (vedla v budove) chytila sanon a vylomila si kus nechtu ale nie uplne prisla k tej manikerke ona zobrala nejake lepidlo a prilepila jej ho spat, aby sa jej to nezatrhavalo.
Odpovedať
luciferova: krasne nechtiky, ozaj stokrat krajsie ako umele, predsa, prirodzene je prirodzene :-)
Odpovedať
weroni - dakujem ;-) janina1 - o takom zazraku som este nepocula, ale skus si prst s nechtom obviazat rychloobvazom, aby sa ti to zbytocne nezhorsilo a zajtra behnut nejakej manikerke odbornicke?
Odpovedať
Luciferova, nadherne nechtiky, vuav, dakuj prirode :-) MOje su makke, lamave, maju skaredy tvar - viacmenej su okruhle, siroke...Keby ze mi priroda nadeli nadherne nechty, urcite o umelych nerozmyslam. Ale vzhladom na to, ze realita nie je idealna, rozmyslam nad umelymi - ale ziadne dlhe pazury, prirodzenu dlzku max 2mm cez brusko prstov, prirodzeny lak - najskor franc. manikuru. Umele nechty som vsak nikdy nemala, tak rozmyslam, ci ich nemam najprv skusobne vyskusat - aby som zistila, ci s nimi budem vediet fungovat - najme pri zakladani cociek do oci. Ale rozmyslam aj nad japonskou manikurou, baby, ak mate skusenost, mozte mi napisat do IP pribliznu cenu? Vobec sa v tom neorientujem, dakujem. ;-)
Odpovedať
ja som na svadbu tiez zvolila umele nechty, aj ked nikdy predtym som ich nevyskusala - fungovala som s nimi v pohode, ale kedze nie som toho zastancom, uz si viac nedam, radsej sa budem viac starat o tie svoje... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala svoje nechty, neboli velmi dlhe, kamoska mi spravila jemnu francuzsku manikuru a druha kamoska mi este na 2-3 nechty nalepila malinke biele kvietky, bolo to jemne a nezne ...
Odpovedať
Profilova fotka
ak nechcete dlhe umelace, tak si mozete dat svoje nechty spevnit gelom. vobec to nie je vidiet, lak drzi na nich dlho. teraz skusam a mozem si iba pochvalit
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?