Štiepajúce sa nechty

Profilova fotka
Diefcata, nemate nejaky overeny "trik" na stiepajuce sa nechty??? Na svadbu nechcem ziadne gelove ci umele nechty a rada by som ich dovtedy dala do poriadku...Kazda rada cenna, dakujem vopred :)
Odpovedať
Ahoj, tak neviem ci by to pomohlo aj tebe no mne a kamaratke sa vysledky dostavili uz asi po 1-1,5mesiaci. Kupili sme si sadu od 1 spolocnosti s vytazkami z mrtveho mora. Bol tam spec.pilnik, lestenka s 3 druhmi lesticiek, olejcek a krem. 1 sada stala tusim pred 4rokmi 51ecok. Ja mam pevne nechty no istu dobu sa mi strasne lamali a nechutne stiepili, bola som z toho dost na nervy. Kamoska mala zas velmi krehke nechty. Nemohla mat dlhsie ako 3mm lebo sa jej hned lamali. Zacali sme s tymto "zazrakom" a okrem toho, ze nechty vyzerali zdravsie, lesklejsie, krasne vonali sa dostavil aj ocakavany vysledok. Neviem ako ona, no ja som to po asi 1/2roku prestala pouzivat a stav sa nezhorsil. ;-) Alebo potom ti mozno pomoze si len castejsie umyvat ruky. Robim v restike a tak si niekedy uymjem ruky aj 5x za hodku. Mam obcas obdobia, ze sa mi na zaverecnu chcu umyvat riady, tak sa bavenkam rucne. Nechtom potom akoby siblo z tolkej vody. Rastu rychlejsie, su belsie a tvrdsie. Drzim palceky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nataniel108 ahoj :-) ja sice nemam problem s nechtami, no volakedy som mala, pouzivala som vyzivove laky z Avonu, alebo doma si mozes spravit jednoducho, das si do misticky teplu vodu, olej, citron a sol, a macas si v tom nechtiky :-) sestre to pomohlo, robila to kazdy den asi 10 minut .. dufam, som aspon troska pomohla ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, mne sa stiepil stale len dva nechty :-| ...a zacala som si ich teda pilnikovat, nie strihat....jednym tahom...rovnakym smerom..a faktze uz dlhsiu dobu s nimi nemam problem :-) a nechty mam citelne pevnejsie ;-)
Odpovedať
ja som si kupila v lekarni spevnovač nechtov je to kvazy priesvitny lak na nechte vydrži oveľa dlhšie ako obyč lak a pomohlo :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?