Čo by ste spravili s výhrou 1 000 €? Nechali by ste ich na Neviazanom termínovanom vklade ako rezervu, ktorá sa vám bude ďalej zhodnocovať alebo by ste ich vybrali a niečím sa potešili? Na čo konkrétne by ste ich v tomto prípade minuli? :)
Venovala by som niečo charite, niečo ľuďom na ulici, niečo rodine.......Blbosť! Možno tak v americkom filme...Ja som pani egoistka, takže všetko by sa minulo na našu svadbu a vďaka jednému dňu by bolo po 1000 eurách jedným lusknutím prsta :-D
je ťažko povedať na čo presne by som ich použila, pretože si myslím, že v dnešnej dobe sa peniažky zídu všade....z racionálnejšieho pohľadu by bolo super ich nechať v banke, aby sa pekne úročili .... ale pre mňa by asi bola momentálne priorita využiť ich na zaobstaranie nejakého pekného útulného bývania :)
My by sme to využili na svadobnú cestu asi, alebo ak by nevyšiel čas na svadobnú cestu, tak určite do bývania, keďže budúci rok ideme stavať :) aj keď je to "zrnko", ale určite pomôže... :)
Tak my by sme to možno odložili na svadobnú cestu :) aa možno aj na bývanie, keďže to nie je lacná záležitosť sa postaviť na vlastné nohy - ale aj tak by to bolo super vyhrať :)
my planujeme svadbu do 5 rokov možno aj skor,no uvidí sa podla financii,ja som na materskej takže nič moc.ale myslím sa že do tej doby by sme v pohode stihli pokupit veci a zabezpečit :) takže keby sme vyhrali my určite by sme financovali čast svadby a keby sme boli po svadbe určite by som dala do banky aby sa peniažky šetrili na náš vysnívany domček :) ;-) 8-)
Ahoj myslím že tých 1000 euro, by stačilo na zariadenie celej mojej svadby , ktorá by mala byť čo najjednoduchšia, lebo na svete sú aj dôležitejšie veci ako jeden deň ukázať na čo všetko máme a potom žiť zas svoj priemer, moja svadba bude taká aká som aj ja :-) jednoduchá , pre mňa a mojich blízkych niečim výnimočným. Kedže nás nieje veľa rozpočet by bohato stačil.
Tak v prípade výhry by som možno niečo dofinancovala ohľadom svadby, časť by som investoval do svad.cesty a ak by bol aj nejaký zvyšok,tak ten by šiel na náš sen - pozemok a stavba domčeka 8-)
Na zariadenie nášho nového hniezdočka byvania. Tešíme sa na to a preto by sme si to zútulnili aby sme sa tam po celý život cítili len a len prijemne. :)