Svadobné dary k sobášu patria. A my sme sa rozhodli jednej z vás urobiť radosť a darovať jej 1 000 €. :) Ako ich získať? Jednoducho:
- vytvorte fotoblog na tému "Keby som sa mohla odviazať, moja svadba snov by vyzerala takto..." a ako prvý použite náš obrázok
- vyplňte kontaktný formulár na www.postovabanka.sk/sk/sutaz-o-svadob...
a ste v hre o 1 000 € na Neviazanom termínovanom vklade od Poštovej banky. Ak máte otázky, pýtajte sa :) Držíme palce!
Úvodný obrázok do vášho Fotoblogu:
@orgovan, dobré otázky :) súťaž trvá počas našej kampane na mojasvadba.sk, od 20. 09. 2012 do 10. 10. 2012. Každá súťažiaca, ktorá splní podmienky, bude zaradená do žrebovania.
mne to už odoslalo....a potom tam ukáže toto :
Ďakujeme,
Vaša správa bola odoslaná. Do 24 hodín budete kontaktovaný naším predajcom.
S pozdravom Poštová banka.
A baby, keď nezdvihnem, tak budem vyradená zo súťaže, či ako???? :-D
@felinda@princess86@majusqa77 no mne to potom robí ten podtržník v prihlasovacom mene.... tak neviem, ked ho nedam, tak neskontroluju, ci mam ten album spraveny, nie?
@snehulienka_majuska však ťa bude kontaktovať predajca...tak mu to povieš :-D inak dobrý trik na získanie nových kontaktov...ešte keby sme vedeli, podľa čoho bude vyberaná víťazka... :-D to by bola iná parádička
@felinda, do žrebovania bude zaradená každá z vás, ktorá vytvorí fotoblog a vyplní formulár. Výherkyňu budeme losovať zo všetkých, ktoré splnia tieto dve podmienky. A následne jej budeme telefonovať na číslo, ktoré uvedie vo formulári. Verím, že je to už jasnejšie.
Ahojte, externí programátori našej podstránky už pracujú na tom, aby ste mohli v kontaktnom formulári do políčka s prihlasovacím menom použiť aj iné znaky, ako len písmená. Najneskôr v priebehu zajtrajšieho dňa by to malo byť v poriadku. Určite vás budem informovať. Albumy však samozrejme môžete vytvárať bez obmedzení. Tie, ktoré som si stihla preklikať, sú krásne :) Svadba je naozaj jedna z najkrajších udalostí v našom živote :)