Čo konečne zaberie na póry a mastnú pleť?

mňa už roky trápi citlivá mastniaca sa pleť, zapchávajúce sa póry a s nimi spojené zápaly... používala som už hádam všetky dostupné produkty(bioderma, vichy, clinique, dermlogica,....), vždy po porade v lekárni, u kozmetičky a prešla som už aj rukami dermatológa... a nič...po prvých nádejách vždy skončím na tom istom...v lepšom prípade použijem celé balenia, ale väčšinou sa príznaky zhoršia, tak komplet zmením starostlivosť... viditeľné zlepšenie som mala len keď som pravidelne chodila na mikrodermabraziu ku kozmetičke...čo ale tiež nemusí vyhovovať každému,keďže po procedúre je pleť značne podráždená... už pol roka sa na 95% úspešne vyhýbam čokoláde a mastným jedlám...tiež nič... stále skúšam takže včul babo raď ;-)
Profilova fotka
Dobrý deň, rada by som sa spýtala, či ste skúšali kozmetiku Mary Kay. Osobne som mala strašné problémy s pleťou a pokúpila som celú lekáreň, až kým som sa nedostala k tejto kozmetike. Krásne sa mi vyliečila pleť a nedá sa to porovnať. S výberom kozmetiky poradí špeciálne školená kozmetická poradkyňa a plus, ak sa Vám pleť vôbec nezlepší, kým nespotrebujete viac ako 20% kozmetiky, môžete balenie vrátiť späť a vrátia sa Vám všetky peniaze. Ja Vám, žiaľ, nemôžem pomôcť, keďže som z Bratislavy, ale ak máte záujem, môžete sa obrátiť na inú kozmetickú poradkyňu, zoznam nájdete na oficiálnej stránke značky. Dúfam, že som pomohla :-)
Profilova fotka
ahoj Ankael, teme mastna plet, akne, uprchate a rozsierene pory sa venujeme v diskusii:http://www.mojasvadba.sk/forum/mesiac-s-bioderma/davno-po-puberte-a-stale-s-vyrazkami-chcem-to-zmenit/ Budem rada, ak sa k nam pridas. Pre chvilou som pisala par veci a vecer pridam clanok na tuto temu. Je tu vela kociek, co maju podobny problem. pekny den :-)
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?