Aký čas pred svadbou ste si rezervovali svadobnú sálu?

Ahojte, chcela by som sa opýtať koľko dopredu ste si rezervovali svadobnú sálu. Dnes som rozoslala e-mail hotelom a reštauráciám, aby mi poslali približnú cenu menu, rezervácie sály a pod., nech si viem urobiť zoznam a potom vybrať pre nás to najlepšie. Dostala som odpoveď, že oni mi povedať ešte nič nemôžu pretože jún 2022 je 2 roky ďaleko a ceny sa menia. Poviem Vám, ostala som zarazená, keďže som nechcela vedieť presnú sumu, pretože viem, že sa tie ceny pohybujú od konkrétneho výberu. Ale ako mám plánovať rozpočet a ostatné veci, keď ani neviem s akou cenou môžem rátať. Myslíte, že je rok a pol ešte skoro riešiť takéto veci alebo sa nemám nechať odradiť takýmto prístupom?
Odpovedať
No my sme sálu riešili rok dopredu.... A nebolo to skoro pretože mali už dosť obsadených termínov..čiže podľa mňa tak orientáčne by ti mohli napísať čo koľko bude stáť
Odpovedať
Konkrétne.... Svadbu máme mať v apríli tento rok a salu sme riešili vo februári minulý rok ..tesne pred koronou....
Odpovedať
Profilova fotka
My máme svadbu 2.7. a sálu sme si rezervovali minulý rok vo februári. Všetky sobotné termíny už mali obsadené. Ale asi to závisí aj od mesta a konkretnej sály, ako veľmi je vyťažená.
Odpovedať
no záleží od miesta kde ju chceš mať, sú miesta kde treba rezervovať aj 2 roky dopredu a chcú zálohu len zato že ti podržia dátum.
Odpovedať
Nenechaj sa odradiť, určite nie je skoro. Ale zváž ten prístup hotelov a reštaurácií pri výbere sály, lebo ak už od samotného začiatku nie sú ústretoví v komunikácií, pri väčších problémoch môže byť s nimi ešte ťažšia reč. My sme si sálu rezervovali takisto minulý rok vo februári, dátum máme 4.9.2021. A už vtedy nemali voľný termín, ktorý sme chceli a museli sme si dať o týždeň skôr. Tiež nám vtedy povedali, že na rok 2020 je určitá suma za osobu a môže sa do budúceho roka o niečo navýšiť, robia to tak každý rok podľa zvyšovania prevádzkových nákladov. Ale už sme aspoň vtedy vedeli s akou sumou minimálne rátať a a vedeli sme tiež ako sa navyšovali sumy v minulých rokoch, takže sme si vedeli predstaviť aj maximum. Určite sa snaž zistiť aké majú súčasné ceny aj čo všetko v tej sume ponúkajú.
Odpovedať
Súhlasím s dievčatami. Rozhodne to nie je skoro. My mame 2.7.2022 a to sme mali šťastie, že niekto ten termín zrušil. Ináč na celý rok bol náš priestor zabookovaný..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?