Chateau Mignon DCA versus Kursalon Trenc. Teplice

Dievcata, ktore ste boli pozerat obe miesta, pre ktore ste sa rozhodli a preco? Z financneho hladiska myslim, ze vyjde Chateau drahsie. Obe maju svoje caro. Hosti chceme mat ubytovanych v Trencianskych Tepliciach, z toho hladiska by to bolo lepsie v Kursalone, ale kedze chceme obrad vonku, vobec sa mi nepaci ich altanok a tiez vchod do budovy je strasne osarpany. Na take miesto na urovni by si mali taketo veci lepsie poriesit, kazi to dojem. Chateau ma krasnu zahradu, fontanku, jazierko...pre mna je to tam uplne carovne, ale zase Dubnica a hlavne hrozne kolonky, autobus pre ubytovanych hosti... Strasne som nerozhodna, samozrejme chceme to perfektne. Poradte prosim, ak mate skusenosti. Dakujem vopred
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Lenka, my máme nakoniec Kursalon, ale boli sme pozrieť aj v Dubnici, a tá cena je hoodne rozdielna.. V Chateau to je fakt drahé, takže sme to hneď zamietli.. ]-( Navyše sa mi sála v Kursalóne páči viac, v Dubnici je parket trochu oddelený od stolov.
Odpovedať
Parket je spojený s miestnosťou, tá zimná terasa sa otvorí a teda vznikne jeden veľký priestor, kde "vnútri" sa stoluje a pod presklenou časťou sa tancuje, prípadne vedia postaviť stan ;-) @minniepha Podľa mňa je Chateau Mignon prekrásne miesto, má to neuveriteľné čaro, tá úroveň je naozaj vysoká. Kursalon neviem ako vyzerá zvonku, ale vnútri sa to mne osobne vôbec nepáči a príde mi to dosť stiesnené. Radšej by som poriešila autobus, prirodzene to však zavisí od tvojich preferencií, od hostí a finančných možností. Ale vedia ti poskytnúť ubytko aj priamo u nich so zľavou alebo ti vybavia hotel poblízku, ak máte viac hostí. My ideme 100% do Chateau, aj keď budeme veľa cestovať, ale pre mňa je to nenahraditeľný priestor na svadbu a Kursalon mu ani len nešliape na päty :) @lenkanl
Odpovedať
Ahoj my budeme mať svadbu v Klobušiciach v Ilave. Je to kaštieľ s krásnym parkom. Obrad mávajú pod starým obrovským stromom, vyzerá to ako v rozprávke. Ak prší tak je obrad vo vnútri. Spravujú to ľudia z Kursalonu, takže kvalita aj cena je tá istá.
Odpovedať
Profilova fotka
@portbelle prekrásne miesto, fotili sme tam reportáž do časpisu Svadba a budeme tam zdobiť v 2017 a už sa tešíme:)
Odpovedať
my mame tiez zajednane Chateau aj sme si kolko krat vraveli ze do kelu kolko penazi ale ked si to rozratame na osobu to jedlo tak je to porovnatelne s inymi a nie tak peknymi miestami :) a ked si nedas vsetko od nich nie je to az take my mame od nich len jedlo, nealko, a stoly stolicky, plus aj dve izby ale inac mame vsetko od externych dodavatelov a zatial tie ceny nie su az take horibilne zase :) ja som z BA a tu by ma svadba na nejakom peknom mieste vysla teda podstatne drahsie :) moj nazor :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?