Čo sa opýtať v svadobnej sále?

Profilova fotka
Ahojtee, zajtra ideme pozrieť našu svadobnú miestnosť. Páči všetko sa mám pýtať prosím vás 🙏 na čo nezabudnúť? Ďakujem
Odpovedať
@bujnakmich001 Opýtajte sa na jedálny lístok, cenu menu na osobu + čo všetko je v tej cene zahrnuté, koľko sa platí za sálu, či majú okrúhle alebo rovné stoly, či robia aj výzdobu (ak už nemáte nejakú agentúru, ktorá vám sálu vyzdobí), či sa platí korkovné, či si môžete doniesť vlastný alkohol a nealko, kedy si tieto veci môžete priniesť, kedy môžete priniesť koláče, kedy môžete prísť zdobiť sálu (ak si ju budete zdobiť sami príp. to urobí agentúra), dokedy si po svadbe musíte zobrať všetky veci (zvyšné zákusky, alko, nealko). Toľko mi zatiaľ napadlo :-)
Odpovedať
Hlavne na jedlo, teda lístok, výzdobu, cenu. Treba sa popýtať na to, čo vám vedia zabezpečiť a ako to vlastne bude vyzerať. Stoly, stoličky, výzdoba, čo ti spravia oni alebo si budeš robiť výzdobu sama
Odpovedať
@bujnakmich001 ako ste dopadli? budete mat v tej sale svadbu? vsetko dobre dopadlo?
Odpovedať
Profilova fotka
Dopadlo to zle 😣 nesprávny termín stretnutia nám dali v sále už prebiehala hostina a majiteľ s ktorým sme to mali riešiť bol mimo.. čiže sa musíme dohodnúť na ďalšom stretku 😕
Odpovedať
pytajte sa na poplatky ako je svetlo, voda, upratovanie, platenie casnikov, ci vam oni budu obsluhovat hosti alkoholom alebo sami, kde sa mozes prezliect, ci mate apartman, parkovacie miesta, rozbijanie taniera
Odpovedať
Profilova fotka
Zaujímalo by ma ako ste dopadli, či ste teda našli tú svoju pravú miestnosť na svadobnú oslavu a na čom všetkom ste sa dohodli
Odpovedať
Profilova fotka
@jejma asi všetko vybavili a už to proste nemá za potrebu riešiť. len škoda mohli dať vedieť, či sa im to podarilo tak, ako chceli
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?