Gloria Palace Košice

Ahojte, mal niekto prosím Vás svadbu v hotely Gloria Palace? Ako ste boli spokojní? Myslím priestory, jedlo, obsluha a tak.. Ďakujem za akékoľvek skúsenosti :-)
Odpovedať
Ahoj, my sme tam mali svadbu 14.10.17 :) Spokojnosť maximalna. Jednanie s p. Kubičkom perfektná ako stále. Robíme tam všetky rodinné akcie a nikdy nebol ani maličký problem. Priestory sú veľmi pekne. Jedlo mnam :D..viac sa k tomu neda povedať. Ostalo nám veľa jedla aj po svadbe lebo som dala radšej viac a viac :D..obsluha baby sú super. Odporúčam mať doplatok nápojový čašník nieje nutné aby nikto z rodiny chodil ku stolom a podobne takto celý personál sa stara aj o alkohol a my sme mali pri každom stole pomaly iné a iné.
Odpovedať
@misik33 no tak to som veľmi rada, že bola taká spokojnosť...my máme dnes stretko v Glorii ohľadom rezervácie tak som chcela vedieť či ísť do toho alebo nie...a koľko hostí ste mali?
Odpovedať
@bejkapor my sme ešte nikdy neoľutovali a to sme tam robili už 7 akciu :)..mali sme ak sa nemýlim 65 dospelých plus 7 detí. Kapacitne kľudne aj viac sa da. V albume mam aj fotky zo svadby v Glorii.
Odpovedať
@misik33 taaak sme tam boli vcera a mam z toho uplne mega dobry pocit :-) hned sme to aj zarezervovali lebo so vsetkym co nam bolo ponuknute sme boli maximalne spokojni, mala si pravdu ;-) tak dik este raz
Odpovedať
@bejkapor som rada..rado sa stalo :))...je to fakt perfekne tam aj dostupnost pre hosti..ja som potrebovala ubytovat aj ludi ..co bolo super ze ked deti boli unavene sups do vytahu a izba :))..hned by som si dala repete :))..uz teraz tesim na jun na oslavu statnic :D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?