Hľadám miesto na hostinu v Žiline pre 70 ľudí

Vie mi niekto prosím poradiť miesto konania oslavy v Žiline pre cca 70 hostí? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Myslim že Vural je celkom dobrá sála, je to tam prerobené a teraz už otvorili aj ďalšiu na Kamennej. Tiež je po kompletnej rekonštrukcii KD v Závodí, robili sme tam svadbu a bolo to naozaj dobré. Tiež ak je menej ľudí dá sa zmestiť i do hotela Boss. To je skôr širšie centrum Žiliny, ak Ti nevadí ísť ďalej tak potom je na výber KD v Lietavskej Lúčke ten je vľmi dobrý, tiež je fajn sála aj Country v Belej. Dúfam že som aspoň trošku pomohol, ak nie ešte sú aj iné varianty :)
Odpovedať
Profilova fotka
Hľadaj vo fóre, takýchto tém je tu už veľa :-)
Odpovedať
Ďakujem za tipy a rady... no zatiaľ ma nič z toho neoslovilo ...preto potrebujem taký nejaký riadny nápad, čo ma hneď očarí ....strašne sa mi páči villa Nečas, ale cenovo je to dosť nechcem napísať predražené, ale nevýhodné. A preto hľadám podobný variant .... x-)
Odpovedať
ja odporucam hotel Slovakia...mensia kongresova sala je prerobena... v minuly rok som tam bola kamaratke na svadbe a bolo super(jedlo, personal, vyzdoba)nadmieru sme boli spokojny a preto tam budeme mat tento rok v aprili svadbu zasa my
Odpovedať
Profilova fotka
Vila Nečas je dosť malá, ale do 70 ľudí by to ešte malo zvládnuť. Tak potom cenovo aj priestorovo je Boss, alebo Kamélia na Bôriku celkom dobrý. Slovakia tam sa treba ísť pozrieť do kuchyne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nicka33 no skus aj dom odborov v ziline..mavame tam pravidelne plesy a urcite to tam je velke aj na svadby, kamaratka tam mala 80 ludi a boli velmi spokojni.....kamelia je draha musis od nich brat nealko napoje a menucka su drahe...potom skus aj holiday inn, ked si kuknes ich stranku tak ponukaju varianty na svadbu perfektne :)))
Odpovedať
CO tak restauracia Gatronovum na Rondli?
Odpovedať
A ešte ma napadlo..Vural...na prizemi v tej restike..my sme tam boli na svadbe, bolo super, len sa mi nepacili svedske stoly..ale to je vec nazoru :-p
Odpovedať
Ahoj! Na Rondly je to dobré a vychádza to tak cenovo celkom ok... Minulí rok tam mal brat svadbu a bolo perfektne,len sa trošku šmíkalo na dlážke -ale zase sa lepšie tancovalo :-) Ja tiež obzerám a hľadám sály,ešte totiž stále nemáme určený termín svadby a ani to,či bude veľká a či malá ;-)
Odpovedať
@nicka33 tiež som založila pár dní dozadu podobnú tému : Poradíte sálu v Žiline ... kukni,babenky mi tam poradili nejaké miesta :-)
Odpovedať
Nooo ok, idem na to .....ďakujem moc moc!!!! x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ten Vural som už spomínal hneď na začiatku. Posielam odkaz... http://www.svadobnehostiny.sk/
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ahoj. Ja tiež momentálne hľadám sálu v Žiline. Potrebujem však niečo aj s ubytovaním. Bola som v Holiday Inn a viem si tam predstaviť peknú sálu. Mala by si na výber až tri miestnosti. Ak by si mala menej ľudí, dobré by to bolo na desiatom poschodí, kde je bar. Dá sa to tam veľmi pekne zariadiť. Má to tam na starosti pán Michálek, mladší. Je veľmi zlatý a ochotný urobiť aj lepšiu ponuku. Ja som si nakoniec vybrala Vilu Nečas. Keď som ju uvidela, bola som ohromená. Úplne to spĺňalo všetky moje predstavy. Páči sa mi tam, že sa dá ísť aj von a je tam priestor aj pre deti, majú tam preliezky, čiže nudiť sa tam určite nebudú. Myslela som, že to bude problém zohnať sálu v ZA, no vidím že možnosti je viacej....Tak držím palce, aby si zohnala sálu s ktorou budeš spokojná po všetkých strankách.
Odpovedať
Ďakujem všetkým za skvelé tipy.... ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?