Hľadám sálu v Trnave a okolí pre 100 ľudí

Neviete mi poradiť sálu v Trnave a okolí pre asi 100 ľudí? Ďakujem moc!
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
http://www.azet.sk/firma/pobocka/3571... skus pozrieť viem že tam mavaju svadby ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
a ešte na Univerzite UCM robia velke svadby teraz to patri pod relax vypada to super ;-) http://www.relax-team.sk/toprelax.html
Odpovedať
Profilova fotka
@kikaa17
Odpovedať
Idem to hned pozriet, dakujeem :-)
Odpovedať
Môžem doporučiť super priestory s kapacitou cca 120 hostí volá sa to Cube Club restaurant v Trnave na Kopánke.Moja dcéra tam mala stužkovú slávnosť a zajednali sme si tieto prestory s perfektnými službami aj na svadbu.Posielam kontakt 0901 702 701 to je najlepší spôsob ako sa dohodnť.
Odpovedať
Môžem doporučiť super priestory s kapacitou cca 120 hostí volá sa to Cube Club restaurant v Trnave na Kopánke.Moja dcéra tam mala stužkovú slávnosť a zajednali sme si tieto prestory s perfektnými službami aj na svadbu.Posielam kontakt 0901 702 701 to je najlepší spôsob ako sa dohodnúť.
Odpovedať
ja by som tiez odporucila Cube, ako @kamila69 , my tam mame svadbu a majitel je super, da sa s nim dohodnut, zalezi mu na tom. Fakt super pristup! ;-) Priestory zvnutra tiez velmi pekne a super terasa....
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Kika,, tak ak smiem doporučiť : - bussines centrum RELAX - hotel PRESTIGE - club CUBE - reštauracia MAXIMA :-)
Odpovedať
Dakujem baby, ste super :-) Ja som chcela v Relax Restaurant, ale maju tam prvy volny termin - posledny oktobrovy tyzden :-( O Club Cube som este nepocula, idem pozriet na nete, ci tam nemaju nejake fotky - dakujem za kontakt! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kikaa17 maju fotky.cez facebook ich tam maju dost.a aj tu su nevesticky co tam mali svadbu.
Odpovedať
@petuska86 nasla som aj ja na FB, len tam nemaju nejake svadobne, iba z nejakych party. Ale pojdem sa asi pozriet osobne :-) Alebo tu poznas niekoho kto tam mal svadbu a ma fotky v albume? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kikaa17 napr tu http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/man...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@petuska86 ;-) dakujem
Odpovedať
Ahoj Kika. A ja ti viem doporučiť jednu známu čo požičiava veľkú čokolodádovú fontánu s originál belgickou čokoládou, ak by si mala záujem pošlem ti kontakt. Ona je z Piešťan :-)
Odpovedať
@kikaa17 ahoj, my tam máme svadbu 29.9. (RElax, Aquapolis), dnes sme boli zaplatit zalohu a p. Pašeková vravela, že jej niekto zrušil termín, zdá sa mi, že na 15.9., tak si tam skús zavolať zajtra, možno to ešte bude aktuálne... :) držím palce
Odpovedať
@kikaa17 ja som do Cubu volala min. týždeň vo štvrtokk a voľné mali termíny až na október, ale mám pocit, že 100 ľudí sa tam nevmestí... ale môžem sa mýliť...
Odpovedať
Ahojte sa len pridám :) My sme mali svadbu vo vozovke.Bývajú tam často aj v dnešnej dobe a my sme mali na svadbe 120ludí a to je čo povedat :-D :-D A parket bol ešte dosť veľký na neše tanečky :-D :-D Bolo to krásne vyzdobené,s veducou sa dalo super komunikovat a my sme boli velmi spokojní ;-)
Odpovedať
@kikaa17 najdi si na facebooku at studio a oni tam maju album s fotkami tejto saly... ;-)
Odpovedať
@sesto16 jasne, mozes mi poslat, dakujem :-)
Odpovedať
@luucaatkoo super, dakujem moc, moc za info!!! :-)
Odpovedať
@mitinka aj sestra mi hovorila, nech tam skusim zavolat, oni tam mali sivce svadbu pred 10imi rokmi, ale bolo to tam fajn :-) dik za tip ;-)
Odpovedať
@kikaa17 nemáš zač ;-) my sme mali pred už skoro 6timi rokmi :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@kikaa17 vidis to ma nenapadlo.my sme boli v zoske aj pozriet. maji tam dve saly.a buduca svagrina tam mala svadbu pred 10 rokmi ale dnes to vyzera uplne inak. je to trosku prerobene.podla toho co som jej dvd videla. a ta pani bolo tiez taka mila, aj obrazky vyzdoby nam poukazovala.ale nakoniec sme sa rozhodli pre ten cube. ;-)
Odpovedať
@petuska86 tu pani tusim kazdy chvali co mi hovorili o zos :-) ozaj a mas uz zajednaneho aj kameramana a fotografa?
Odpovedať
Profilova fotka
@kikaa17 no v pohode bola, skus tak mas vacsiu sancu lebo maju 2 saly. a my mame lkstudio z bratislavy. aj foto aj video
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@mitinka Ahoj pisala si ze ste mali svadbu na vozovke...prosim ta kde to je?? Budeme mat cca 100 ludi a mam problem najst taku velku salu.
Odpovedať
@mitinka Tiež by som sa chcela spýtať na Vozovku, kde to je? Nemáš na nich kontakt? Ďakujem :)
Odpovedať
@veva411 @nikz juuuuj dievčatá no kontakt už nemám bolo to dávno :-D ale je to jedálen,kam chodia k obedu priamo z vozovky.Ak prídete do vozovky je tam informátor alebo sbs tak kľudne sa ich spýtajte a oni vás už nasmerujú ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@nena123 ahoj chcem sa spýtať, pozerala som že vy ste mali v Cube,boli ste śpokojní, čo sa týka saly, personálu, služieb a tak?ako to tam funguje s jedlom,zakuskami a s korkovnym,prip.alko/nealko?ešte skor než sa pojdem spýtať by som chcela vedieť čo asi mam očakavat:) nevieš prosim ta nahodou cenove relacie tych zvyšnych priestorov?(prestige,relax v businese a maxim príp. ešte som pozerala barbakan),dakujem:))
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?