Hľadáme svadobnú sálu v Žiline, v Kysuckom Novom Meste

Profilova fotka
Plánujeme svadbu na jar 2013 - apríl/máj/jún. Hľadáme vhodnú sálu v Žiline alebo Kysuckom Novom Meste alebo niekde v ich okolí. Mali by sme mať 60-70 hostí. Chceme cenovo rozumnú sálu. Čo nám poradíte?
Odpovedať
Profilova fotka
@evulii ahoj, my mame v holiday inn tiez na jar 2013. je to trosku drahsie ale nadherne.. ak chces cenovo dostupne a aj pekne, tak napr. Vix je ok.. potom je vsetko bud drahsie alebo male, alebo typu dom odborov, slovakia, rondel... zalezi co chces potom napr. sala na vlcincoch pod kostolom, El Toro vo vurale...
Odpovedať
Rodel - tanecna skola je Ok, mozno nie az taky luxus, ale chutne jedlo , pani co vybavuje svadby je velmi mila a vyzdoba je pekna. Chod sa popytat, cenovo velmi dostupne.
Odpovedať
Profilova fotka
@evulii Ahoj no v KNM cenovo prijateľný je kultúrny dom, kde je veľa miesta na tancovanie alebo potom v Nesluši mávajú svadby, potom na Skalke (ten motorest) ale to je zas malé pre 60 ľudí.. Veľmi pekný je hotel Hájnice vo Vadičove ale ten už je drahší a napr. ja budem mať svadbu v hotely Marlene v Oščadnici pod Veľkou Račou.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?