Hotel Agátka - Chorvátsky Grob, skúsenosti s hudbou

Ahojte, tie ktoré ste už mali svatbu v Hoteli Agátka na Čiernej Vode vonku pod stanom, ako je to tam s hudbou? Mali ste ich DJa, ktorého odporúčajú? ževraj sú tam dosť prísne obmedzenia čo sa týka hlasitosti, hovorenia do mikrofónu po desiatej hodine a podobne. Vďaka za info.
Odpovedať
@tawni05 ahoj, nemám skúsenosti no my sme kvôli tomuto pustili náš termín budúci rok a vybrali si iné miesto. Ja som osobne za to aby som si mohla vybrať hudbu akú chcem ja. To že mi nepovolili svojho dj resp. kapelu po 22:00 rozhodlo že toto nebude miesto pre nás. :)
Odpovedať
@tawni05 Ahoj. Ja som tam mala svadbu v septembri min. rok. Mali sme DJa ktorého nám vtedy hotel odporúčil a bol perfektný aj keď myslím, že teraz tam robí DJa už iný pán. Boli sme dopredu upozornený, že hudba a basy sa musia po 22.00h stíšiť takže sme s tým dopredu rátali a tak sme aj urobili. Nijak to našu zábavu nenarušilo. Mali sme tam potom však problém s tým, že nám tam zopár krát prišli policajti, vraj sa obyvatelia sťažovali na hluk. Vtedy bol ale podla mňa problém skôr v tom, že nablízku hrala nejaká rocková hudba neviem, či bol niekde koncert či to bolo v nejakom podniku, a táto hudba nás úplne prehlučnila.zrejme si ale obyvatelia mysleli, že to ide od nás, asi na to boli jednoducho zvyknutý .... ja som si ale i napriek tomu svadbu užila naplno a do rána :-) všetko ostatné bolo v Agatke super :-)
Odpovedať
ďakujem dievčatá, moc ste mi pomohli :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?