Hotel Most slávy - Trenčianske Teplice - referencie

Ahojte žienky. Chcela som sa Vás spýtať či niektorá nemáte skúsenosti s hotelom Most slávy. Koľko sa tam vojde ľudí, či ste sa dobre zabavili. Skrátka všetko, čo Vam napadne. Ďakujem pekne.
Odpovedať
Profilova fotka
Zažil som tam veľkú a malú svadbu. Pri malej svadbe cca. 45 ľudí sa do sály zmestia ľudia a ostane miesto aj na parket v tomto prípade mi to príde ok. Pri svadbe okolo 90 ľudí sa do sály zmestia normálne už len ľudia a parket tam nie je skoro žiaden alebo nie adekvátny, takže zábava je v bare cez chodbu oproti v miestnosti. Ja osobne také svadby, kde je zábava odrezaná od hostiny resp. kde sedia ľudia mimo zábavu nemusím lebo to zabíja atmosféru, takže je to vždy trošku zvláštne. Celkovo mne osobne ten priestor nesadol, ale každý má iné preferencie a pri zvažovaní toho správneho priestoru je to vždy veľa premenných. Všetko má svoje pro a proti.
Odpovedať
Ďakujem moc, na stránke som sa nedopátrala k fotkám a ani mi neodpisujú na email, tak som bola zvedavá, či niekto nemá s tým priestorom skúsenosti a keď mám teraz tieto informácie, určite toto miesto môžem vylúčiť. Je to presne to, čo nechcem. Ďakujem ešte raz
Odpovedať
Profilova fotka
Missen kultúrny a eventový salón je len 3km od Trenčianskych Teplíc, budova je nanovo zrekonštruovaná, máme aj skvelé technické vybavenie, catering a obsluhu taktiež. Mrknite na našu stránku, fb, ig :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?