Kastiel Pechy pri Presove

Profilova fotka
Ahojte, chcela by som sa opytat ci ma niekto skusenosti s tymto miestom hlavne so svadbou pod stanom tam. Taktiez premyslam ci by ste mi vedeli povedat orientacnu sluzbu za miesto.. je to jedine miesto co sa nam paci no bojim sa ze to moze stat viac ako si viem predstavit.. ako vlastne idu ceny za miesto na svadbu? Dakujem :)
Odpovedať
@tinkaa61 ahoj tinka, ja som sa informovala minulý rok ohľadne cien v kaštiely Péchy. Poslali mi cenník, z ktorého som si zostavila menu a cena ma vyšla okolo 50 € na osobu. Sú tam potom ešte rôzne poplatky, napr. za prenájom, za catering, ubytovanie atď. Neviem aké ceny sú tento rok, či išli hore alebo nie. Najlepšie by bolo sa informovať, hoci aj e-mailom, kde by ti zaslali informácie.
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem pekne za odpoved :-) ja uz som im pisala ale cennik mi neposlali ale ten som vlastne ani nepytala tak skusim este raz..Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
naše stredisko organizuje tiež svadby pod stanom , no sme 18 km od košíc. Ak mi napíšte mail radi vám zašleme svadobné podmienky. Ale všetky informácie aj termíny aj podmienky najdete na našej stránke a veľa ďalších fotografií nájdete na našom facebook profile. Rád vám odpoviem na ďalšie Spresňujúce informácie.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?