Ahojte. Mám 3 mesiace pred svadbou a dnes nám volala pani z hotela kde sa mala konať že to musia zrušiť/ napriek vyplatenej zálohe/ lebo sa noví majitelia rohodli rekonštruovať. Behom pol hodiny som obvolala všetky hotely a reštiky v KE a som bez šance. Všetko v našom termíne je už obsadené. Pozvánky sú poslané, všetko ostatné pripravené a ja som bez toho najdôležitjšieho-bez sály.Musím podotknúť že mám pozvaných cca 90 ľudí ktorých nemám kde hostiť. Čo teraz????? Som zúfalá. :-(
babenky nezoufejte, urcite najdete a prinejhorsim anairda ma pravdu i kdyz patek neni v kurze, tak prave proto nebudete mit problem s nicim.... my mame hostinu na Plejsech, nevim jak daleko je to od Kosic, ale vrele doporucuji......kdyby jste chteli mam i kontakt a napisi do IP ;-)
Zdravím všetkých zúčastnených tohto fóra. Len Vás chcem informovať že sa mi nakoniec podarilo zohnať sálu. Práve sme všetko dohodli a tak mi padol kamen so srdca. Len pre informáciu všetkých ktorých postihol rovnaký osud hotela K...L v KE na terase skúste sa popýtať o voľné miesta ešte v týchto lokáloch. Ak máte cca 200-250 hostí tak reštauráciu Hammer na dialnici do Prešova a tý ktorí máte cca 100 ludi tak hotel Hrabina na Bukovci alebo kaviaren Slávia. Ja som to všetko obvolala a tento rok majú všade ešte nejaké termíny volné. Tak veľa štastia.
Holky, nas ten isty hotel odpinkal pred 2 tyzdnami s tym, ze maju zarezervovane 2 svadby na jeden den. Mali sme to tam mat 7. 7. 2007. Nasli sme volnu salu v hoteli Centrum. Od kedy zrusili svadby? Myslim, od akeho datumu...
bubi - uz som ti pisala v kosickej teme - hotel strojar si neskusala? Neviem, pre kolko je to ale ludi... Alebo skus kulturaky blizko pri Kosiciach... Neviem. Mojko a co ti povedali v Kohale? Len ti vratili zalohu a dovidenia, alebo ti ponukli nieco, nejake riesenie? Drahy teraz rozmysla, ze pri kruhovom objazde je nejake SOU post a telekomunikacii a ze je to velke. Len tiez neviem, ci pre 200 ludi. Resp. 200 sa tam vojde, len ci sa bude dat aj tancovat. A zaroven by sa tam dalo vybavit aj ubytko... Stale rozmyslame ako vam pomoct, ked nam ste pred tymi dvoma tyzdnami tak krasne pomohli...
SOU PaT je jedna moznost, ale dufam ze sa mi podari Myslava alebo Čaňa
Yajtra volam do čane, idem do myslavy a skusim aj ten strojar
V Kohale som ešte nebola, volali mojej mamke. Oni jej povedali par miestnosti kde sa mame popytat, ale pre náš počet ľudí úplne nevhodné :-| a aj tak plné
to bambucina a ostatným, ktorým toto urobili v KE, ja by som si spísala všetky položky a žalovala ich o náhradu škody, to že nemáte s nimi písomnú zmluvu neznamená, že s nimi zmluvu nemáte, určite by som to nenechala, aby ich to vyšlo lacno. Mali si na rekonštrukciu vybrať iné termíny, v zime, budúce leto, nebrať objadnávky na budúce leto napr...........toto je fakt hrozné
Zajtra si ideme po zálohu do spomínaného hotelu spolu s naším právnikom a môžte si byť isté že to bude mať následky. Rozmýšlame že do toho zapojíme aj média a postaráme sa o to aby sa o tom dozvedelo čo najviac ľudí. Takéto veci sa nerobia. Prinajhoršom nám mali na vlastne náklady vybaviť náhradne miestnosti.
super bambucinka, keď ste mali zaplatenú zálohu- máte s nimi zmluvu a máte právo na odškodnenie, držím palce, aj keď sú na SVK, nemôžu si robiť, čo sa im zachce! Keby mali stav havárie albo niečo, tak nepoviem ani slovo, ale v sezóne svadieb si zmyslieť, že chcem rekonštruovať- to je fakt sila
bambucinka, tak daj vediet ako to dopadlo, som veeelmi zvedava ako budu reagovat.juuj:) a tie media su podla mna super napad, taka lamparen by sa toho ujala. treba im urobit "reklamu"!!!
Zalohu nam dali, podla mna ist po zalohu s pravnikom k ludom co tiez dostali vypoved je kus neprijemne pre vsetky strany, radsej by som sla za sucastnymi majitelmi. Sidlia niekde na Garbiarskej 5 ak som si dobre zapamatala.
Inak mam salu. Kulturny dom v Cani. Naju este vela volnych miest. Urcite aj na 14.7. (pre nevestu co si bola po zalohu po mne ;-) ) Je to nove, pred rokom postavili novu budovu a zmesti sa tam aj mojich 200 ludi. Kuchyna aj vsetko je zabezpecene. Veeelmi pekne to tam je. Tak tam bezte. Inak menu je asi 450 korun+ za salu 5500-6500 korun a nic viac pre obsuhu, len ak im chcete dat do vrecka, ale oni sa o tom vobec nezmienili.
ahojte buduce nevesticky,
tak to vam teda nezavidim taketo stresy! je to teda vrchol drzosti :-| som rada ze sa vam podarili zohnat nahradne miestnosti aj ked vam tie stresy nezavidim, muselo to byt hrozne :-( my chystame svadbu na rok 2008 a tiez sa obavam ze sa mi cosi take stane, hlavne ked to musim vsetko riesit z cudziny. chcem sa spytat ci mate niekto skusenosti s kulturnym domom v bojniciach?