Odpoveď na príspevok od zuzanellka:
akoze realne to je, kamaratka sa vydavala na urad… @zuzanellka Pockaj, ale to potom nemala ani ziadnu hostinu ani oslavu ani nic, nie? 😁 Ak to mal byt vtip, tak to nebolo velmi vtipne, vsak sa spytala normalne. 😊Odpoveď na príspevok od tamiria:
@zuzanellka Pockaj, ale to potom nemala ani ziadn… @tamiria ved pokial sa uskromnia a nebudu chciet mat neviem aku luxusnu svadbu tak realne to je.Odpoveď na príspevok od dadka2825:
Milé nevesty, ktoré už máte svoj najkrajší deň za… @dadka2825 ahoj, my sme mali svadbu na úrade a hostí bolo 32, aj so šatami, oblek, koláče apod sme sa zmestili do cca 2500€Odpoveď na príspevok od veronika3922:
@dadka2825 ahoj, my sme mali svadbu na úrade a ho… @veronika3922 a teraz niekedy ci niekolko rokov dozadu?Odpoveď na príspevok od veronika3922:
@dadka2825 ahoj, my sme mali svadbu na úrade a ho… @veronika3922 tak to som akoze celkom prekvapena, nebudem klamat. 🙂 dost dobra suma.Odpoveď na príspevok od eleoska:
@veronika3922 tak to som akoze celkom prekvapena,… @eleoska to áno musím súhlasiť, my sme mali v Dračiku hostinu a platilo sa len za konzumné za miestnosť nechceli nič sme tiež ostali prekvapený :)Odpoveď na príspevok od peuska93:
@veronika3922 a teraz niekedy ci niekolko rokov d… @peuska93 my sme mali svadbu v septembri 2022 a neľutujem :)Odpoveď na príspevok od veronika3922:
@peuska93 my sme mali svadbu v septembri 2022 a n… @veronika3922 odvtedy išlo ale všetko hore a nedá sa to porovnavatOdpoveď na príspevok od peuska93:
@veronika3922 odvtedy išlo ale všetko hore a nedá… @peuska93 však samozrejme, v dnešnej dobe ja avadbq drahý špác, keď sa ľúbime so snúbencom myslím si,že aj malá svadba vie potešiť :)Odpoveď na príspevok od veronika3922:
@peuska93 však samozrejme, v dnešnej dobe ja avad… @veronika3922 my plánujeme teraz a 50 ľudí cca 8000, ale už so všetkým. Radšej prisetrit ako spraviť svadbu po akej netuzia :) alebo sa proste uskromniaOdpoveď na príspevok od peuska93:
@veronika3922 my plánujeme teraz a 50 ľudí cca 80… @peuska93 hlavne aby, vám všetko naplánované čo najlepšie dopadlo a užili ste si krásny deň bez stresu a zhonu s rodinkoua priateľmi :)Odpoveď na príspevok od veronika3922:
@peuska93 hlavne aby, vám všetko naplánované čo n… @veronika3922 verím, že áno. Ďakujem krásne ❤️Odpoveď na príspevok od peuska93:
@veronika3922 my plánujeme teraz a 50 ľudí cca 80… tak dolezite je, aby ste boli hlavne vy spokojni, vsak je to vas den 😉 ci uz mate malu alebo velku svadbu, je to na vas a ostatni mozu akurat tak suchat nohami a prisposobit sa 😃Odpoveď na príspevok od veronika3922:
@peuska93 hlavne aby, vám všetko naplánované čo n… @veronika3922 tak ten stres a zhon tam asi vzdy minimalne trochu proste je 😊Odpoveď na príspevok od puklinha:
@veronika3922 tak ten stres a zhon tam asi vzdy m… @puklinha presne tak ale nakoniec to opadne a všetko dobre dopadne😊