Kursalon Piešťany

Profilova fotka
Ahoj buduce nevesticky, po dlhom case sa opet vraciam na chat kedze je to presne cca rok do mojej svadby a ak si dobre spominam aj tu sa odporucalo, ze cca teraz niekedy treba zacat. Tkaze sme zacali: a preto bych som Vas chcela poprosit o pomoc. Boli sme sa s priatelom pozriet v Kursalone v Piestanoch, je to tam uplne nadherne a nastastie vhodne pre 110 ludi, ale teda bola som tiez informovana, ze porcie , ktore serviruju su straaaaaasne malicke a kedze polovicka nasich hosti bude z Vychodu....no to by som ale zavarila:-(...keby ste nahodou niektora mala nejake skusenosti prosim dajte mi vediet:-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
zeby ziadne referencie...no to by som si mala este asi rozmysliet:-(
Odpovedať
Ahoj, ja som tam bola sestre na stuzkovej a tie porcie boli aspon pre mna velke, ale odvtedy to zmenilo majitela, takze neviem, ake je to teraz. A to ti povedali priamo tam, ze su take male?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj Lusy, no hovorili sme o tejto moznosti mojim rodicom a otec ma polozil do smutku, ze minuly rok tam mali rozluckovu party a, ze sa teda moc nenajedli:-(...asi bude najlepsie to vyskusat...ale teda 980 sk za menu na osobu, bez nealka, alka, kavy a caju a bez navlekov sa mi zda trochu dost, hmm?...inak moc dakujem za prispevok :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja Ti naozaj neviem poradit. Kedysi davno, asi tak pred 8 rokmi som tam chodila na obedy. Vtedy ich tam roznasali studenti z ucnovky a varili chutne a vela....Pokial viem to bolo teraz zatvorene a zrekonstruovane. Ja by som to skusila a mat tak peniazky a moct spravit velku svadbu, asi by som ju robila tam....Potom som este pocula, ze sa da v Moravanoch v kastieli- pre vela ludi. Podrobnosti vsak neviem... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem Adasa za info....co sa tyka kastiela v Moravanoch, tak to som definitivne uzavrela, kedze kamaratke, ktora mala mimichodom nadhernu svadbu v Nemsovej, mily pan prevadzkar z Moravan mesiac pred svadbou zrusil rezervaciu, takze toto nemienim riesit...ale dakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ono je fakt, ze tam su rozne akcie pre umelcov a letne mesiace tam su asi plne... Mavaju tam nieco ako tvorive dielne.. Ja som povodne chcela aspon obed v Kursalone po sobasi, nas bolo 12, ale v case vybavovania mojej svadby to bolo este zatvorene. A od detstva som snivala, ze sa budem svadbit v Slovane... to je vsak nerelane- skoda tak uzasneho domu. Vybehnite na veceru, alebo obed do toho Kursalonu. A neviem co mas v plane, ale svedske stoly by vyriesili hlad. Neviem ako je to vsak financne...
Odpovedať
Profilova fotka
Diky.Pan prevadzkar nam poslal ponuku 980 skk na osobu, bez alka, nealka, kavy, caju a bez potahov...zda sa mi to dost, s tym, ze vsetko alko a nealko okrem vina musime potom brat od nich :-S ...no neviem
Odpovedať
Profilova fotka
To sa mi zda velmi vela, lebo ja som sa pytala v Thermii a tam cosi zmotaval okolo 650 - asi tri chody. Lenze tam je k dispozicii, asi len maly salonik. A niektory kupelny dom si neskusala?Ved tam byvaju plesy... Ja som aspon na zopar bola.Alebo saly pri strednych skolach, pripadne kulturaky v okoli. V Moravanoch je aj nejaky penzion, zrovna ma nenapadne ten nazov- tusim Tematin, skus sa mrknut na web... ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
oki niecopozriem v kazdom pripade hladame nejake starsie renovovane priestory....takze kulturakom by sme sa radi vyhli..ale hadam nieco najdem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
cestovatelka to je celkom doost ako viem tak Ba je asi najdrahsia a este aj u nas su niektore restiky lacnejsue a maju uroven....tak si myslim ze majitel je asi nejaky divny ked dava este aj mini porcie :-| ]-( skus pozriet aj nieco ine urcite najdes nieco lepsie a lacnejsie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj Klaudia, dakujem za pomoc....nojhorsie je ze zijeme v Prahe a na Slovensko zrovna nechodime kazdy vikend:-(,,ale nieco hadam najdeme:-)
Odpovedať
Profilova fotka
nemas za co :-D a neboj urcite najdete nieco lepsie... ;-) pracujes v Prahe?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
hej, pracujem v Prahe, no uz to budu tri roky, pani to ale leti :-o
Odpovedať
Profilova fotka
eejha pekne pekne :-D a po svadbicke budete zt tu na slovensku alebo v Prahe:) ? j by som asi ostala radsej v tej prahe 8-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no na Slovensko sa vracat neplanujeme ale ktovie kam nas vietor zavanie, nam by nevadilo keby to bolo aj v Kanade:-) ...ozaj co ty kedy vlastne planujes svadbu? a kde?
Odpovedať
Profilova fotka
:)) mali sme v plane v juni 2006 ale vyzera to tak ze to bude asi skor ....tak ja vobec neviem :-D ze kedy ..musime este hodit "poradu" s polovickou a uvidime ale vidim to asi na cca februar max. marec :-) uvidiime no podla mna je vsade lepsie ako na Slovensku... aj ked ja sa nestazujem len keby som mohla tak utekaaaam prec aj s polovickou 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
fiha, tak to je teda za par:-)...a kde v BA?
Odpovedať
Profilova fotka
este sme sa nerozhodli ale mame par vo vyhlade tak musime spravit "vyberove konanie" :-D :-D na nejaku restiku a hlavne si musime dat terminik a podla toho ...no ale najviac by sme chceli restauracia afrodita....alebo restika Aqa....alebo....no ja ani neviem je toho viacej tak snad sa nam podari este nejaku peknu najst :-) no a urcite to bude v kostole asi modry alebo blumental ......ked si predstavim co nas vsetko caka ...povybavovat taak mi je :-| a vy to budete mat v kostole? alebo na urade? a uz vies ake satocky by si chcela? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no urcite v kostolku, asi v HC alebo PN odkial pochadzam a satocky, no moj drahy mi dal typ :-)..kuki na www.pronovias.com, saty z rady kolekcie 2005, teraz mi to nejde nacitat takze Ti neviem poradit ako sa presne volaju ale su to saticky s priesvitnym cipkovanych vrskom a s obrovskou bielou suknou s takeho krciveho materialu....trosku si to tam prelistuj a urcite ich najdes:-)
Odpovedať
Profilova fotka
krasne satocky viem asi ktore myslis :) no uz len vyskusat a zajednat ;-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no len trosku nerealne, na slovensko resp do Ciech ich nedoviezli, takze jedine zakupit no a to zrovna neplanujem, a ty uz mas saticky?
Odpovedať
Profilova fotka
este zatial nie ale nabuduci tyzden idem nato :) tesim sa aj ked si myslim ze tie moje vysnivane na mnamat nebudu :-| chcela som najprv taketo http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... ale straaasne moc sa mi zapacili taketo http://www.mojasvadba.sk/album/view.p... aach jo no uvdiime ako v tom budem vyzerat ja ]-( :-D
Odpovedať
Profilova fotka
moj drahy tiez potvrdil, ze mas dobry vkus:-), tak potom posli fotecky zo skusky. aky je to salon?
Odpovedať
Profilova fotka
oo dakujem :-D :-D jasne poslem 8-) no a take "nazbierkane " maju s st. valentino tak tam sa chystam urcite....no a ked mi nebudu sediet take tak urcite si vyberiem tie prve ..to je presne moj styl aj tricka aj svetriky sa mi to hrozne paci :-) ;-) snad v pronuptii take najdem :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj cestovatelka, nie som sice z PN, ale z NMnV, takze sme trosku pochodili okolie ked sme zhanali restiku my. padol tu penzion Tematin v Moravanoch - maju iba malinky salonik (tak do 20 ludi max) a potom iba ich bezna restika (inak velmi pekna), ale tam chodia ubytovani hostia jest, takze pochybujem, zeby ju prenajali na svadbu. tiez urcite nie je pre tvojich 110 ludi. kastiel v Moravanoch - nam sa dokonca ani nepodarilo skontaktovat s majitelom.. :-| boli sme pozriet aj chatu Zentiva na Bezovci - krasne zrekonstruovana, bomba okolie, terasa... mily prevadzkar.. v pohode ceny... my sme to urcite chceli vziat, ale prave v ten "nas" vikend tam mali decka zo Zentivy daky tabor, takze nic. len neviem, ci by sa do saly voslo 110 ludi, ale mozno aj hej, zalezi od usporiadania stolov. treba tam ist pozriet a poradit sa... ak budes chciet kontakt, poslem ti do IP. my sme mali svadbu nakoniec na Zelenej Vode, hotel Perla - boli sme velmi spokojni, ale kapacita restiky je tak max 55 ludi. :-( moja kamoska, ktora je tiez z PN mala svadbu v kastieli v Topolciankach a boli velmi spokojni. tie ceny v Kursalone sa mi zdaju veeelmi prehnane, ked pripocitas alko+nealko... pri 110 ludoch sa nedoplatite... urcite aj priamo v PN je zopar dalsich krasnych a cenovo vyhodnejsich miest... drzim palce...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj cucoriedka dakujem velmi pekne za rady. teda co sa tyka tych spominanych miestnosti ostava nam len checknut kastiel Topolciankach(keby si mala nejaky kontakt, tak by mi to moc pomohlo)..co sa tyka Zentivy na Bezovci, ani nevies ako velmi rada by som to tam mala, prevadzkara velmi dobre poznam je to sympos ale bohuzial 110 ludi tam nedostanem, takapacita je tak na 80 ludi max.no co uz....takze hladame dalej:-(
Odpovedať
Profilova fotka
skusim ti od kamosky zistit kontakt na tie Topolcianky - potom poslem do IP. a niet zac ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem ;-)
Odpovedať
Ahoj cestovatelka, ja som mala svadbu v Kursalone toto leto a vsetko bolo absolútne super. Je fakt ze to tam neni najlacnejsie, ale zas to neni kulturák. Inac majitel sa menil tento rok na jar, takze tie infos spred par rokov su asi neni celkom aktualne. Nasi hostia boli dost nadseni prostredim aj jedlom, a pokiaľ ide o porcie, myslím že ideálne sú bufetové stoly. Aspoň u nás si všetci pochvaľovali.
Odpovedať
Profilova fotka
oooo Andrejka moc dakujem...konecne nejaka pozitivna sprava:-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?