Mali ste svadbu v hoteli Poprad?

Ahojte,plánujeme svadbu a budeme ju mať zrejme v hoteli Poprad, tak sa chcem spýtať či niektorá z vás tam mala svadbu a či ste boli spokojné. Máme platiť poplatok 250e vraj za nájom sály a v tom je aj štoplovné. Neviem či je to veľa, či nie, no sály o ktoré sme mali záujem sú už obsadené. Ďakujeem za názory.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@5leni12 ahojky..my mame v redute a platili sme za prenajom 300 s tym, ze mame v cene komplet vyzdobu..a co je to to stoplovne? Zial nepoznam nikoho, kto by mal v hoteli PP.. :(
Odpovedať
Stoplovne sa plati ak si donesieme vlastny alkohol..je to poplatok za uskladnenie,doplnanie na stoly,chladenie. Vy to uz mate zrejme v tych 300eurach zapocitane. Tak snad budem spokojna s vyberom saly. Bola som raz na svadbe v redute,veeelmi pekne no my mame malo ludi na tak velky priestor(65).
Odpovedať
Profilova fotka
@5leni12 aha ja to poznam pod inym slovickom :-) Myslim, ze reduta to nema zahrnute, resp. sa k tomu nepriznali, hih Noo ja by som tiez chcela mat menej ludi ale tak nejak nevychadza :-D V redute som praxovala este ako student, cize svadieb som si odrobila az az, ani sa mi verit nechce,ze tam teraz budem oslavovat svoj den..praxovala som vo vsetkych hoteloch v PP, ale v tvojom sme nemali prilezitost robit svadbu..skoda, by som ti aspon povedala,ze co a ako..Tak drzim palce, nech ti to vyjde :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?