Masarykov dvor - parket vo vedľajšej miestnosti (nároz)

Žienky, Msarykov dvor na svadbu máme zajednaný na tento rok 2020. Všetko vyzerá byť na ňom super až na , podľa mňa, veľmi malý tanečný parket vedľa sedenia svadobčanov a predstava toho, že parket bude vo vedľajšej miestnosti v priestore reštaurácie ma trochu (a možno viac) desí. Máte niekto skúsenosť alebo aký máte na to názor. Veľka vďaka za názory :)
Odpovedať
@natalia123456789 Nám takto ponúkli v mieste našej svadby, ale rozhodli sme sa mať iba ten menší parket uprostred stolov, lebo máme málo hostí a bolo by to zbytočné :) Boli sme aj na svadbe, kde mali oddelený parket od sály kde boli stoly a bolo to fajn :) Aspoň sme sa mohli medzi sebou rozprávať, neprekrikovať a hlavne sme sa netlačili :)
Odpovedať
@natalia123456789 ako hovorí Chelsey, je to fajn ked sa chces rozpravať, ale ja som tam bola sesternici na svadbe a niekedy som mala pocit ze chcem sediet ale tiez vidiet co sa deje na parkete :) a hlavne ak budes mat nejaké hry, prípadne čepčenie, všetci budú musieť isť do sály. Je tam ale ta sala žigmunda, nad tou si neuvažovala?
Odpovedať
@karinka1990 grand Vígľaš kde je Šaľa Žigmunda je veľmi drahý. A len kvôli tomu sa nám nechce dať navyše 3000€ alebo koľko. Nič schodnejsie sme nenašli na nás počet. A páčilo sa ti tam na sesternicinej svadbe? Ten oddelený parket bol az veľmi zlý? Koľko mala ona hostí? Na jedlo čo hovoríš? Vďaka ženy za nazor :)
Odpovedať
Vau, tak to som nevedela, že je to až o toľko drahšie. Jedlo je úžasné a z počutia sesternice aj prístup a všetko bolo veľmi dobré. Povedzme si ale, nemôžeme mať všetko na svadbe a niečo musíme obetovať. Ty máš krásny priestor a myslím si, že ľudia sa zabavia či sú mimo sály alebo nie. Skús sa dohodnúť aspoň s Dj-om ako by to vyriešil, zvyčajne oni bývajú taký moderátori.
Odpovedať
@karinka1990 áno to plánujem s DJ to nejako naplánovať a aj so starejsim. Vdakaaaa :))
Odpovedať
Profilova fotka
A kolko mate hosti ked parket bude az v restauracii? Lebo zatial som na MD zazila len svadby kde bol parket vedla stolov v miestnosti ktorou sa vychadzalo na terasu..
Odpovedať
@franz666 no budeme mať cca 120. Ale mne sa ten parket zdá veľmi veľmi malý. Redovy tanec si tam neviem predstaviť. Ale tancovanie na ľudovky dokola po sále, nakoľko je to úzky obdĺžnik
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?