Masarykov dvor Vígľaš - skúsenosti so svadbou

Profilova fotka
Zdravím všetky nevestičky a ženíchov, aké máte skúsenosti s Masarykovym dvorom? Mali ste tam svadbu, resp., plánujete? Cena je veľmi prijateľná, to neriešm, zaujíma ma jedlo, obsluha, okolie atď... Ďakujem za odpovede :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, mame na tomto mieste niekoľko svadieb za sebou :) môžeme Vám napísať ohlasy neviest ... niekoľkým sme odporučili toto zariadenie:)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, neboli sme ani sme tam nemali svadbu, ale po svadbe sme tam boli na predĺžený víkend, prostredie je super a aj ten wellness ak môžete treba ho využiť ;-) N a čo sa týka jedla mali sme menu- polpenziu v cene a bolo velmi chutné, raňajky zase švédske stoly a to bola taká klasika, ale tiež dobra. Obsluha bola veľmi ústretová a aj recepcia. Takže odporúčam
Odpovedať
Ahoj, my sme tam síce nemali svadbu, ale cez leto sme veľmi často chodili tým smerom, takže sme sa vždy zastavili na obed a veľmi nám chutilo. Myslím si, že keď majú chutný obed, že svadobné menu by mohlo byť rovnako dobré.Obsluha bola takisto fajn, ani sme dlho nečakali, personál bol milí. Prostredie úžasné.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj :) prostredie je tam naozaj nádherné a cena priaznivá. Problémom je ale oddelený a malý parket a v prípade veľkého počtu hostí (100+) sa tancuje úplne v inej miestnosti... Pri tých menších svadbách ešte fičí normálne aj reštika. Kukni z tade svadobné videá YouTube :) samozrejme ak si s týmto ok tak nie je o čom.
Odpovedať
Profilova fotka
@ketrin_ha ahoj, dakujem za reakciu.. ano, viem o oddelenom parkete a to je hadam jedine, co mi tam vadi, kedze nas bude cca 110.. ale beriem to aj napriek tomu.. cena je ok a neporovnatelna so zamkom, resp. kvalitnymi hotelmi.. ci sa to uz tyka ceny menu alebo izieb..
Odpovedať
Profilova fotka
@catita určite áno :-) nás je tiež tak, ale pre ten parket sme sa rozhodli inak :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@ketrin_ha Ahoj, ako ako ste sa rozhodli pre parket?? mate aj nejaku agenturu na vyzdobu, ci vam to zabezpecuju na mieste?
Odpovedať
Profilova fotka
@catita myslela som to tak, že kvôli parketu sme sa rozhodli pre iné miesto.
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň prajem! Myslím, že MD je tá najlepšia možná voľba. Kľudne si popozerajte moje fotografie, ale svadba tam bola úžasná. Mali sme aj zahraničných hostí, perfektne sa o nich starali celý víkend. Jedlo bolo neskutočne chutné: predjedlo divinová paštéta s brusnicami, polievka klasika, hlavný chod sme mali panenku v bylinkovej kruste s pučenými zemiakmi - bolo to to najlepšie jedlo aké som na svadbe kedy jedla na Slovensku! Servis bol bezchybný, so všetkým nám pomáhali. Moja babička vyhlásila, že to bola najlepšia svadba, lebo ju až tak nerušila hudba a mohla sa s každým rozprávať (má 93 rokov) a zároveň jej nič neušlo, keďže parket sa nenachádza hneď v tej miestnosti ale neni ani oddelený, lebo na parket vidno z miestnosti, kde sa večeria. Takže všetci si prišli na svoje. Všetko bolo tip-top. My by sme opakovali ihneď. A aby som nezabudla- v prípade, že je svadba do 100 hostí, tak je to všetko v tej jednej miesnotsti aj parket, my sme mali 120 hostí, tak sme mali parket ten vedľa a bolo to super, lebo všetci mali toľko pľacu na tancovanie, že sa všetci rozšantili a bola to taká párty, že až :D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
@pikiii dobrý deň mohla by ste mi poslať fotku parket a kde sa večera keďže píšete ze je na parket vidno, veľmi ma to zaujíma lebo uvažujem nad svadbou tam ale sk je parket oddelený tak potom nie
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Prosím info ohľadne ceny, resp na koľko vás vyšla svadba na MD pri 120 hosťoch. My budeme mať tiež toľko. Velkaaa vďaka :)
Odpovedať
@pikiii Prosím ťa, koľko ťa vyšla cca výzdoba? ˇ*Dakujem :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
@natalia123456789 výzdobu robila úžasná Eventia a mali budget 2000€
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Dámy ahojte, prosím vás tie co ste mali na tancovanie ten priestor reštiky, museli ste si zaň aj priplácať? My tam máme mať svadbu tento rok, póvodne mala byť v nom priestore pivovaru ale bohuzial Korona zauradovala a nestihnu ho dorobit vcas. Ale ten parket ako pisete je pre mna neprijatelny pri vyse 100 hostoch a este k tomu tanecnikoch so suboru.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
máte niekto fotky, keby boli aj ako to vyzerá z tej miestnosti kde sa je, pohľad na parket, prosím?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?