Prosím poraďte nejaké pekne priestory na konanie hostiny do cca 100 ľudí resp. aj menej podľa kapacity objektu v okrese Žiar nad Hronom alebo Zvolen.
Ďakujem krásne :) :-) :-) :-) :-)
Napríklad Hotel Kráľová. Je to mimo Zvolena, trošku komplikovaná doprava, ale je to nádherné a za veľmi dobrú cenu. Naozaj odporúčam, čarovné miesto. Kapacita je 100 ľudí, nad 60 sa neplatí za prenájom sály. :-)
Ešte mi nedávno písali, keď som pýtala na ceny, že je to 25 eur na osobu za menu (večera, bufet, švédske stoly), čo je super cena. Napríklad Almada má 37 - 45 eur na osobu, niektoré reštiky v BB až 50.
Tak to určite, aj v okolí Žiaru sú tie ceny nie najnižšie ☹️ Ešte keď v to ma byt aj ten bufet??! To je jedlo podavane medzi večerou a švédskymi? Som sa s tým ešte na svadbe nestretla... Hmm... 😁
Ďakujem pekne za rady :) Ono samozrejme treba naživo vidieť tie priestory v prvom rade a v mojom prípade bude závisieť aj od priestorov počet hostí. Určite nebudem chcieť napchať 100 ľudí niekde kde to nebude vhodné, len preto, že sa nám priestory budú páčiť :) A čo tak pátram v okolí Zvolena, je málo miest kde majú také veľké priestory na svadbu s cca 100ľudmi, ak nerátam kulturáky a podobné záležitosti :)
@tinka2021 Už viac nemám, písala som si s nimi na FB, ale neboli zhovorčiví veľmi, napísali mi na nich kontakt a povedali, že treba zavolať a dohodnúť si osobné stretnutie, že tam sa všetko preberie podrobne. Ale oslovila som potom asi dve nevesty, ktoré tam mali svadbu (našla som ich v recenziách) a tie boli veľmi, veľmi spokojné, povedali, že veľmi chutné jedlo, pekný priestor a prevádzkarku najmä chválili, že je veľmi ústretová. My by sme tam chceli mať svadbu, plánovali sme budúci rok, ale nakoniec musíme ešte o rok posunúť, no isto tam chcem mať, je to asi to najlepšie, čo môžeš mať vo ZV, ak nemáš príliš obrovský rozpočet na svadbu.