Miesto na svadbu pre 130 ľudí v Bratislave a okolí
Nenašli ste čo ste hľadali?
Odporúčaní dodávatelia![]()
REŠTAURÁCIA HRADNÁ
Bratislava
Ideálny priestor pre Vašu svadbu s najkrajším výhľadom na Bratislavu.
Penzión pri rybníku, Veľká Paka
Dunajská Streda
Milí snúbenci, rozmýšľate nad tým kde si zorganizovať svadobnú hostinu? Máme v organizovaní svadieb bohaté skúsenosti a využijeme ich k tomu, aby ste
Váš sen ..., Váš deň ..., Vaše splnené sny.
Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
Zabezpečíme Vám kompletné reštauračné, eventové a hotelové služby na profesionálnej úrovni.
Moja svadba odporúča:
Užitočné čítanie
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Inšpirujte sa
Pridajte sa do skupiny
Články od našich partnerov
Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?Archív článkov od partnerov
Ahojte nevestičky,
k tomu ešte pridávam, že by sme mali radi svadbu tento rok (jún-október). S nejakým vytúženým termínom som sa už rozlúčila, vidím že je to pomaly nemožné. Vedeli by ste mi odporučiť nejaké vhodné miesta pre veľkú svadbu v Bratislave alebo v okolí BA?(vieme sa prispôsobiť) Písala som do Bašty Pajštún (1 voľný termín,piatok), Tomášov(to sa mi zdá na 120 ľudí ozaj drahé), Gaudium (čakáme na ponuku), Studené (čakáme na ponuku), máte skúsenosti s týmito miestami alebo s inými, ktoré by zodpovedali hlavne kapacite ? Nemám presnú predstavu, viem si možno predstaviť aj ´´prerobiť´´ nejaký pekný slušný väčší priestor (dom kultúry, atď) predsa len výzdoba spraví dosť. Ďakujem za všetky rady ! 
som tu relatívne nová, tak budem vďačná za každú radu. Plánujeme väčšiu svadbu okolo 120,130 ľudí a ako tu čítam vaše príspevky a snažím sa hľadať rôzne miesta,kt. by boli vhodné, prepadá ma pomaly ale iste beznádej