Miesto na svadbu v Púchove a okolí

Ahojte, prosím viete mi poradiť dobrú svadobnú miestnosť v Púchove, resp. okolí Púchova pre 80 ľudí? Zisťovali sme si už Nimnicu kúpele, avšak okrem vyššej ceny jedla pýtajú ešte 700 Eur za prenájom, čo vychádza cca 35-40 Eur/os. Toľko dala moja kolegyňa za svadobnú hostinu v 4-hviezdičkovom hoteli v Trnave. :-| Neviete o niečom cenovo prijateľnejšom, kde sa vám páčilo ?
Odpovedať
Ahoj, a čo Lednické Rovne - Gastro? Tam sa za prenájom neplatí. Bola som tam na svadbe, jedlo chutné aj obsluha dobrá.
Odpovedať
Profilova fotka
@lubicaajozef keby som sa mala znovu vydavat, tak by som isto volila Hotel Vrsatec vo Vrsateckom Podhradi.Krasne prostredie, super jedlo, ochotny personal, pocuvam od neviest len same chvaly. My sme mali svadbu v business centre Matador v Puchove a uz by som ich nevolila. Cena prenajmu bola okolo 550 eur (je v tom aj ich "luxusny" svadobny apartman) Ale za pokus stoji este hotel Alexandra...inak v Puchove nemas velmi na vyber :-)
Odpovedať
Ahoj Katka, ďakujem Ti za radu. No, poviem pravdu že trošku sme váhali, ale zrovna v BCM sa nám páčilo najviac. Máme to zajednané už cca 2 týždne. Prezreli sme asi celý internet, avšak ako vravíš v Púchove nieje moc na výber, hlavne keď má človek viac než 50 ľudí. Najviac sme boli prekvapení, že sály (resp. skôr reštáurácie a diskotéhové miestnosti) uvádzajúce kapacitu 80 ľudí mali naozaj takú kapacitu, ale nejako pozabudli že na svadbe chcú ľudia aj tancovať a no to už nejak miesto nebolo skoro nikde. Boli sme nemilo prekvapení aj vzhľadom niektorých miestností... Neviem či je lepšie kulturák alebo reštaurácia v štýle vývarovne s tromi vydávacími okienkami. Ale nechcem znevažovať aj to málo čo niekto ponúka na prenájom. Každý človek má inú predstavu a aj iný vkus. Veľmi sme váhali medzi BCM a Belušskými Slatinami, ale vyhralo miesto priamo v mieste bydliska a tiež sála je presne podľa našich predstáv. Cena jedla OK aj s bufetovými stolmi, a trošku sa dá ušetriť na cestovaní a prenájme autobusu nad ránom(ktorý by bol určite treba niekde ďalej). Riskli sme to, dám vedieť ako to bude pokračovať. Moc Ti ale ďakujem za názor.
Odpovedať
Profilova fotka
@lubicaajozef Business Centrum má super jedlo, ale treba dávať pozor na detaily, lebo ťa celý večer budú otravovať hostia, že napríklad nemajú poháre z ktorých by chceli piť....
Odpovedať
Profilova fotka
@lubicaajozef Dobry den, vzhledem k tomu ze Puchov je jen 30 min. cesty od Trencina, dovolim si Vam predstavit nove zrekonstruovany Hotel Elizabeth**** v Trencine. V letech 2010 - 2012 prosel nas hotel kompletni rekonstrukci interieru a exterieru. Dnes je nam cti uvitat Vas v historickych, modernich, ale zaroven nadcasovych prostorach, kde Vam nabizime hned nekolik vyjimecnych mistnosti, jako stvorenych pro svatebni hostinu, nebo civilni obrad: * Kongresovy sal - max. kapacita 100 osob * Mensi, utulne a intimni salonky - kapacita do 4 do 30 osob * Letni terasu Marca Aurelia - kapacita: obrad, koktejl do 40 osob, catering cca 20 osob Luxusni ubytovani v jednoluzkovych a dvojluzkovych pokojich a suites, zajisti komfort jak Vam tak i Vasim hostum. Pri rezervaci svatebni hostiny pro 40 a vice osob, poskytujeme svatebni apartman - Junior Suite, na jednu noc, uplne gratis! Cena ubytovani zahrnuje: snidani, vstup do wellness v rimskem stylu - Caracalla Spa a pripojeni na internet. Velkym bonusem je urcite i Beauty Salon Impozante, primo v budove hotelu, kde se muze nechat zkraslit jak nevesta a zenich, tak i ostatni damy a pani ucastnici se svatebniho deni. Co se tyce ceny za pronajem prostor Kongresoveho salu, pohybuje se okolo 200,00€. Menu Vam sestavi primo nas sefkuchar, v zavislosti na Vasich chutovych poharcich :-) a rozpoctu. Pokud Vas nase nabidka oslovila, neni nic jednoduzsiho nez shlednout nas profil v sekci Profesionali Preji pekny den x
Odpovedať
Ahojte.Chcela by som sa spytat ci neviete o nejakej restauraci aj s ubytovanim v okoli Puchova pre 75 ludi?Najlepsia nejaka velka chata.Pacil sa mi Vrsatec,ale ten je bohuzial rok dopredu zarezervovany.
Odpovedať
@lubicaajozef A to mas odkial, ze v Nimnici to stoji 700€? Ved my tam mame mat svadbu v juni a za prenajom pytali len 285€, Mozno, ze sa medzicasom zmenili ceny, ale zeby az takto? Boli sme si to tam zajednavat v maji 2012...
Odpovedať
Hm, to je zaujímavé. A hostí máte koľko? Nám robili cenovú ponuku a prenájom bol cca 700. Neviem či sa mohli až tak zmeniť ceny. Ale cenovú ponuku nám poslali na mail v decembri, tak snáď si nevymýšľali :-) Ale nevadí. Už máme problém so sálou vyriešený, tak snáď to vyjde.
Odpovedať
@janapavlovicova Ahoj Janka, neviem či už máš vyriešenú otázku reštaurácie ... písala si 21.januára. Ale ak stále rozmýšlaš skús Belušské Slatiny - horský hotel Poštár. Nieje to extra moderné, ale pre viac ľudí je ťažšie zohnať aj sálu v okolí Púchova, nie tak ešte ubytovanie. Prostredie je veľmi pekné, tiež sme váhali nad touto možnosťou. Majú tam síce tiež veľký záujem, ale možno ešte zoženieš termín... O inej sále pre 75 ľudí kde sa dá aj ubytovať neviem, viac som neskúšala. Potom už asi len Trenčín...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Ahoj,neviemodkial ste,ale v Hornych Kockovciach je sala pre 8o ludi-treba si zavolat pre info :042/4677699
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Dobrý deň.. prosím vás, a kde v Horných Kočkovciach je sála?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ahojte kočky, chcela by som trošku oživiť tému, poraďte miesto na svadbu v Púchove a okolí pre cca 45-50 ľudí, aby tam dobre varili a neboli to úplne komunistické priestory :-p rozmýšľala som nad Metropolisom a KMK Lednické Rovne, máte skúsenosti?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
Napr. Gino Park Palace Orlové, Alexandra hotel, potom v Nimnici mávajú, neviem ako sa ten hotel volá, skús pozrieť podľa lokality nejaké nevesty tu, určite niečo dobré objavíš :-) Good Luck :-)
Odpovedať
Ahoj, Zrusila sa mi svadba, nechcete to v Trencine vo Fatime? Su beznadejne vybookovany. 27.7.je datum, co som mala booknuty. Zaplatila som zalohu 500e, rada termin postupim za 450.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?