Miesto na svadobnú hostinu v Nitre. Poraďte

Dobry, slnieckovy dnicek zelam! Budem povdacna za radu co sa tyka Nitry. Nemame este ani miesto hostiny. Rozmyslali sme nad Zapadoslovenskou Kolibou na AX, ale neviem ako to tam po rokoch vyzera. Budeme mat cca 80 ludi. Tiez tapam v hudbe- zopar ludi bolo vraj spokojnych s kombinaciou disko plus Haluzkovci. Ale sama som to nepocula a ani poriadneho svadobneho zabavneho DJ v Nitre zatial nie. Poradite? Vopred dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj ariell, co sa tyka DJ tak ja doporucujem PP Production. Nemusis hľadať konkretne niekoho z NR, oni kludne aj pricestuju. (avsak za cestu sa asi priplaca, ale to si treba zistit)
Odpovedať
Ahoj,pripajam sa k lucinde. My budeme mat svadbu v Leviciach a zhanala som hudbu niekolko tyzdnov. No nevedela som sa rozhodnut, lebo na kazdeho som pocula nieco dobre aj zle. Nakoniec sme sa rozhodli pre PP Production (z Bratislavy). Uz som sa s nimi aj stretla a su naozaj zlati, zorganizuju program, odmoderuju celu svadbu, zabezpecia ozvucenie, osvetlenie aj hdubu. Pocula som na nich same dobre odporucania, tak sme sa dohodli. Za cestu sa priplaca a co sa tyka ceny vyjde to asi podobne ako aj u niekoho z NR. Bola som prekvapena, ze to nebolo az take drahe. Ked budes chciet viac info, kludne napis:-)
Odpovedať
vsetko z nitry najdes tu http://www.mojasvadba.sk/forum/index.... http://www.mojasvadba.sk/forum/index.... http://www.mojasvadba.sk/forum/index.... a nitrancanky kecaju tu http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Dakujem velmi pekne za radu. Idem omrknut tu PP production, ako vravite. Drzim Vam palcoky, nech vsetko vychadza ako ma.
Odpovedať
Ma niekto skusenosti s velkou svadbou v Nitre? Ak ano, kde ste ju mali? Boli ste spokojni? Dakujem vopred!! x-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?