Miesto na svadobnú hostinu v okolí Dúbravky

Ahojte, neviete mi niekto poradit nejake dobre miesto na hostinu - niekde v okoli dubravky? Obrad bude totiz tam a neradi by sme cestovali dalsiu polhodinu niekam na opacnu stranu BA.
Odpovedať
V okoli Dubravky neviem. Chces nejaku restiku? A pre kolko ludi? My cestujeme z BA do Ivanky pri Dunaji :-D
Odpovedať
Profilova fotka
v dubravke a karlovke je to s restikami bieda. najblizsi je penzion pegas na ceste do devinskej. potom este v devinskej restauracia rolando. v devine pod hradom dooost drahy hotel tusim hradna brana. a este medzi devinskou a zahorskou bystricou dalsi penzion, rozmyslam ako sa vola, volaky mlyn tusim. a ak nie si moz narocna, da sa dohodnut aj v Institute pre verejnu spravu pri policajtoch.
Odpovedať
Njblizsie je asi penzion Pegas ;-) Spytaj sa madelaine - ona tam tusim mala svadbu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali v Hradnej brane v Devine - absolutna spokojnost, aj ked nie lacne, ale ani nas nezrujnovali.
Odpovedať
čo tak penzion Karpatia? My sme ho mali na druhom mieste... je to z dúbravky smerom na Záhorskú Bystricu...
Odpovedať
alebo reštika na tom rohu (v zákrute) ako sa prechádza z Devína do Devínskej (neviem, ako sa volá), ak si spomeniem, napíšem :-)
Odpovedať
baby diky, skusime sa tam informovat, tiez nas napadla ivanka pri dunaji - tam som mala niekedy este davno stuzkovu a celkom sa mi ta miestnost pozdavala, len sa mi to zda daleko.
Odpovedať
Profilova fotka
katrin, ta restika nie je rolando? :-) ten penzion, co som myslela, ze sa vola volaky mlyn, je Karpatia :-) ale inak mam taky vseobecny pocit, ze vychodna cast bratislavy a pezinok su o dost lacnejsie, ako vyssie spomenute miesta. to len taky tip, keby si mala obmedzeny rozpocet... ;-) ozaj, kolko chces ludi? ta karpatia je vraj tak do 40-50 ludi, v rolande sme mali 60 dospelych a 15 deti a bolo to naknap a IVeS je tiez tak do 60 ludi...
Odpovedať
no zatial planujeme okolo 50 ludi na hostinu a vecer by mali prist dalsich 15 kamaratov. TAkze zhruba tak okolo 60-70.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?