Okúzľujúce miestečko na svadbu v Bratislave a okolí

Profilova fotka
Poradte mi prosim nejake pekne miestecko na hostinu v bratislave a jej okoli pre cca 60 ludi, dakujeeem :)
Odpovedať
@kurucka93 Ahoj, my budeme mat v Casteli v Mierove. Neviem, ci je to vhodne az pre 60 ludi, ale maju svadobne stany, tak myslim, ze hej.Na tento rok uz asi budu obsadeni, ale robia svadby aj ine dni ako soboty.Je tam uzasna zahrada. www.castel.sk
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mať v Art Hoteli Kaštieľ v Tomášove. Nádherné miesto a salónik na poschodí má kapacitu 66 ľudí. Ale je možnosť mať svadbu aj vonku v stane na nádvorí. A je možnosť tam mať aj obrad.
Odpovedať
Skus sa spýtat v hoteli Eva, vo svatom juri, my sme tam boli na svadbe a vsetci sme boli spokojní, strava bola vyborana, ajubytk, čisté izby..a hlavne prijatelne ceny mali :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem Vam :)
Odpovedať
Profilova fotka
Mne by sa velmi pacilo mat svadbu na kastieli, co som pozerala fotky tak su krasne, len mnoho bude zalezat aj od cien..... Keby tak clovek mal na svadbu nevycerpatelny limit :D
Odpovedať
Profilova fotka
@kurucka93 Ahoj, my sme tiez povodne snivali o kastieli :-D ale jediny pre nas cenovo dostupny a krasny bol castel Mierovo- pokial chces svadbu vonku v stane, nie je o com! My sme vsak chceli vnutri, a tam to kapacitne nie je vhodne (oddelene miestnosti), takze nakoniec sme si vybrali www.penzionprirybniku.sk :-) Nie je to sice nas vysnivany kastiel, ale zase aj od kulturaku to ma daleko, takze volba z rozumu a postupne sa zaciname aj tesit.. :-) navyse, ked pri hladani fotografa, nam uz niektori pochvalili- ze uz tam fotili a super. Ale zavisi od toho, ake mate predstavy- ci chcete pekny interier alebo aj okolie..my sme este rozmyslali nad Hotel WEST, basta Pajstun, v Senci a putnicky Mlyn Marianka.
Odpovedať
Profilova fotka
@misdan Ja chcem aby sme boli vsetci pokope, to urcite, a zalezi mi rovnako na interieri aj exterieri, preto hladam nieco s peknymi zahradkami, lesikom a pod.
Odpovedať
@valery11 ahoj nemas tu aj nejake fotky z tvojej svadby ? lebo nedokazem si to nejako predstavi dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@katuska114 ahoj, maju aj na stranke fotky, kukni: www.penzionprirybniku.sk :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kurucka93 Ahojky, my sme svadbu povodne planovali mat v Tomasove. Interier aj exterier kastiela je krasne zrekonstruovany a je to tam take princeznovske. :-) Napokon sme sa rozhodli to mat blizsie k centru BA a to hlavne z praktickych dovodov - moj snubenec je Francuz a jeho rodina a kamarati, co pridu letecky by mali problem sa tam dopravit.. :-S Nie je to tam prave najlacnejsie, ale myslim si, ze kvalita zodpoveda cene. Skus si pozriet ich fb stranku s fotkami, pripadne mozes rovno napisat manazerovi a on ti posle ich svadobny cennik: jozef.michalka@hotelkastiel.sk Mob:+421(0) 918 621 622. My sme mali povodne zarezervovany termin 2.8.2013 (piatok) a pokial viem, tak ten je stale volny. x-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@valery11 Krasa :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?