Podkylava Penzion Adam :)

Ahojte babenky. Mala niektorá z vás alebo z vašich známych svadpbnú hostinu v Penzióne Adam v Podkylave? Mate s tym nejake skusenosti? Dakujem za kazdu odpoved :)
Odpovedať
Ahoj. Poznam. Ale je to tam dost male, zalezi, kolko tam chces mat ludi, lebo ked je viac, tak to rozdeluju myslim do dvoch miestnosti a to uz nie je podla mna dobre... Najlepsie ist pozriet...
Odpovedať
@majkakk Ale zevraj dobre, len je to z tych drahsich trosku... Ale myslim, ze nie az tak velmi... Zase zalezi od Vasich moznosti..
Odpovedať
Ahoj, dakujem za info. Noo my by sme chceli tak okolo 60 ludi,ale aby ich rozdelili,to by sa mi celkom nepacilo teda. Pojdeme pozriet urcite. A drahsie je asi kolko oproti povedzme Stara Tura Lipa alebo Myjava Stefanik? Kolko by to asi vyslo na cca 60 ludi?
Odpovedať
No tak to asi oproti Lipe a Stefanikovi nie je drahsie. Ked to porovname s tymto... Co poznam Stefanik asi najdrahsi a Lipa a Adam tak podobne. No nechcem ta nejako zavadzat, radsej sa chod opytat, ale co ja som pocula, tak ze to rozdeluju a nie je tam ani miesto na tancovanie... Aj my sme mali 60 a kvoli tomuto sme to zavrhli. Na to uz potrebujes velky priestor, ked chces aj to miesto na tancovanie. A este viem, ze maju niekedy na obsluhu ucnov z ucilista, tak tam moze byt niekto nespokojny, ale to aj v Lipe myslim. Kuchar a jedlo u Adama vyborne. Urcite top je Stefanik, ale aj najdrahsi samozrejme... Ale cenovo ti presne povedat neviem, najlepsie sa popytat... @majkakk
Odpovedať
Ale aj tak ti dakujem a ano je pravda,ze najlepsie je vsetko osobne vybavit a zistit a hlavne vidiet. Len vies,tu v okolo teda myslim Stara Tura,Myjava a podobne nie je moc moznosti :( a daleko na oslavu sa mi cestovat nechce.
Odpovedať
Ved to, nic moc tu teda fakt nie je. A hlavne ked mas tych 60 ludi, tam potrebujes vacsiu miestnost a ked to nechces mat niekde v kulturaku, tak tych moznosti tu je malo.My sme volili tu moznost, ze sme dost daleko cestovali a bolo to trosku horsie s rozvozom ludi, ale zvladali sme to nejako. Ja keby som mala na Stefanika, tak urcite volim tuto moznost, lebo je to tam fakt na urovni... @majkakk
Odpovedať
Ved praveze keby mame aj my na stefanika tak dobre,ale pride mi to dost pritiahnute za vlasy tie ceny tam. A ak sa ta mozem spytat kde ste mali hostinu vy? :)
Odpovedať
Kastiel Planinka pri Dechticiach. Natrafila som na to nahodou, predtym som o tom nepocula.Lebo my sme to chceli mat na nejakom historickom mieste a chceli sme aby sme si mohli doniest svoje alko aj nealko; lebo na tom sa strasne v restikach preplati a tu sa to dalo... Ale je to trosku schatrane ten kastiel.. Zalezi odkial si, my sme to mali tak 35-40 min. cesty, len niektori boli aj z myjavy a turej, tak to bolo dlhsie.. :)
Odpovedať
@majkakk Jaj, zabudla som pridat tvoj nick, aby ta to upozornilo na odpoved.. :)
Odpovedať
Ano aj to jedna nevyhoda,,ze v restike si nemozes priniest svoj alkohol. Boze teraz mam strasnu dilemu vyberu miesta. Drzi nas aj financny strop a aj vzdialenost. My sme id MY. Musim pohladat este nejake miesta. Ja totiz potrebujem aj ubytko pre tri rodiny urcite. este ma napadla Hajenka-stara tura dubnik,ale podla foto a ceny ubytovania to bude asi dost "mastne". :(
Odpovedať
No aj my sme tam ubytovavali na Planinke.Hajenka na Dubniku? No nieco mi to hovori, ale neviem presne. Ale zeby na Dubniku bolo take nieco luxusne, neviem teda o tom... Ved teda sa skus popytat... A kludne aj u toho Adama alebo v Lipe, mozno to nebude az take hrozne... No ono este ten alkohol v restike niekedy dovolia, ale nealko vacsinou nie a na tom sa to dost navysi. A to vacsinou len v kulturakoch sa da.. Alebo teda kdekolvek, kde nie je restauracna prevadzka, ze tam pravidelne funguje podnik.. Inac ti neviem nejake miesto poradit, aj my sme mali tento problem. Este mavame niekedy oslavy v Trnovcoch v restike na Myjave, ale to je pre 60 ludi male, aj ked majitel ti narozprava ze akurat. Tam, ked chces aj tancovat tak max. 40.
Odpovedať
@majkakk A este tusim chvalia na Myjave tu taku kruhovu restiku, nenapadne ma ako sa vola. ale ja som tam nikdy nebola, takze neviem...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@majkakk Ale to je samozrejme bez ubytovania... Takto s ubytovanim okrem toho, co sme sa uz bavili ma nic nenapada. Pripadne este Chateau Krakovany, tam je to cenovo asi ako Adam ci Lipa, najprv sme chceli tam. Maju aj taku velku miestnost tam, len je taka uzka a dlha... Ale inak vsetko super, aj pekne prostredie..
Odpovedať
Profilova fotka
@andyfr Family :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Najkrajšie miesto na okolí je Holubyho chata na V.Javorine, ale tiež asi obmedzenejší priestor...
Odpovedať
@vlcik1 Akoze Family? Prepac mi moju nechapavost... :)
Odpovedať
@vlcik1 To poznam, no ale to asi je male pre ich svadbu...
Odpovedať
Profilova fotka
@andyfr Tá kruhová reštika je Family :)
Odpovedať
Profilova fotka
Hej, takmer nič poriadne v okolí nie je, bohužiaľ
Odpovedať
@vlcik1 Jaj tak... :)
Odpovedať
@andyfr ako tak nad tym premyslame tak s nasim poctom ludi to bude asi problem. A to sme si mysleli,ze robime v podstate malu svadbu. Restiku v Trnovcoch urcite nie,bo sme sa tam boli par krat najest,vieme ake to je velme,teda male a tam by nas urcite majitel nenarval :) este nas napadlo ze kultueak na poriadi. Ale museli by sme zohnat cetering,vyzdobu a vsetko k tomu a to je asi dost behaciek a neviem aj ako by to vychadzalo financne. Ale ak by bol kulturak tak sme prave premyslali zeby sme si dali uvarit v tej Family restike na myjave. myslite ze je to v poho nechat si jedlo priviest? Lebo tym padom musime poriesit obsluhu zvlast, alkohol a celkovo pitie zvlast, vyzdobu sami atd.
Odpovedať
Inak babenky dakujem moc za vase odpovede :)
Odpovedať
@majkakk Ak Vam vyhovuje aj kulturak, tych je tu na okoli dost. A urcite je to nejlacnejsia varianta, aj najpracnejsia, ak chces usetrit a robis si sama vyzdobu, zhanas alko nealko... My sme tak robili a boli sme teda na svadbe strasne unaveni, ale usetrili sme snad nieco... :)
Odpovedať
Profilova fotka
@majkakk Za máličko, ešte ma niečo napadlo... Na Vrbovcoch farár obnovuje jednu krásnu budovu, ale neviem ako pokroćili. Možno by stálo za to spýtať sa. Kulturák je pekný na Chvojnici :-) Inak jedna svadba tu bola aj na Gazdovskom dvore v stodole, ak by ste mali netradičné úmysly :-)
Odpovedať
@majkakk A takisto, nie je zaco, ved ked mozem, tak pomozem... :)
Odpovedať
@majkakk a @andyfr Penzión Hájenka na Dubníku vôbec nie je mastný :-) . Treba sa prísť pozrieť, ceny sa vždy dajú dohodnúť k spokojnosti zákazníka ;-)
Odpovedať
@potvora.p Moze byt. Ja som to vobec nepoznala. @majkakk Tak ako? Pre co ste sa nakoniec rozhodli? Ak sa smiem opytat.. :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?