Poradíte miesto na svadbu pre 100 ľudí v Bratislave a v okolí?
Nenašli ste čo ste hľadali?
Odporúčaní dodávatelia![]()
Dom Michalská brána
Bratislava
Svadobné priestory nášho historického domu sa nachádzajú priamo v srdci Bratislavy – len na skok od Michalskej brány.
neco Modra
Bratislava
Nádherný priestor na svadby, svadobné hostiny a obrady v krásnej záhrade. Vhodný aj na firemné eventy a na ochutnávku našich vín vo vínnej pivnici.
BELASSI Hotel & Restaurant Bojnice
Prievidza
Náš priestor...Váš príbeh...Očarujúci hotel s rodinnou atmosférou a veľkým srdcom pre Vás
Články od našich partnerov
Bojnice: Dokonalé miesto pre romantické medové týždne
Obálky na svadbe sú minulosťou – inovatívna svadobná aplikácia Modrá stužka
Exfoliácia - všetky otázky zodpovedanéArchív článkov od partnerov
Ahojte dievčence, tety, manželky atď....chodím sem brať inšpiráciu a naozaj sa tu dá nájsť veľa vecí, ale mám problém.....Chcela by som svadbu budúci rok 2013 august, september, podla toho, co a kde bude volné, len mám dosť veľa ľudí, tak neviem kam by som ich vopchala. Páčila sa mi reštaurácia West na Kolibe, alebo Castel v Mierove, ostatné moc nepoznám a ani som nemala čas pozerať. Viete mi s tým poradiť? Nič extra drahé, ale zasa na úrovni a pekné. Par ludi bude treba ubytovať, nechcem to riešiť ďaleko od BA. Ubytovanie by malo byť najlepšie na mieste svadby, alebo v blízkom okolí. Obrad chcem na mieste, kde bude oslava. Budem vďačná, za každý dobrý tip
moc ďakujem