Poraďte miesto na hostinu v Bratislave v Petržalke

Profilova fotka
V júni 2013 plánujeme svadbu a som bezradná, čo sa týka miesta svadobnej hostiny. Obrad plánujeme v kostole v Petržalke a hostinu tiež, aby sme to nemali ďaleko :-) Predpoklad je cca 40-50 hostí a najlepšie by bolo, keby bolo v blízkosti aj ubytovanie pre svadobčanov. A ešte ak by to bolo aj cenovo prijateľné, bola by to paráda. :-D Tak šup šup nejaké dobré tipy....budem stráááášne vďačná.
Odpovedať
Profilova fotka
a musi to byt fakt Petrzalka? ved v ramci BA nie je problem sa dostat taxikom kamkolvek..a ked hladate nieco s ubytovanim, tak to je jedno..odporucam v ramci BA jednoznacne odporucam Matysaka..Neskutocni profesionali, jedlo, za ktore chodili svadobcania dakovat a to mame rozhyckane jazycky a vsetky sluzby na vysokej urovni :)
Odpovedať
Profilova fotka
V Petrzalke Technopol (co sa tyka ubytka v okoli, netusim), Penzion Berg (no na tych nie su zatial najlepsie referencie), Hotel Bonbon (to je ale drahsie si myslim)...viac ma nenapada...
Odpovedať
@simulik89 Berg neodporucam, nemaju so svadbami vobec skusenost a celkovo vo mne nezanechali moc dobry dojem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja milujem echo, ale to nie je v petrzalke....neviem o nicom vhodnom v petrzalke... mozno ponteo v rusoviach, ale na to som pocula vela kritiky...
Odpovedať
Profilova fotka
no nakoniec zaciname intenzivne uvazovat o niecom v okoli BA ale dakujem zatial za tipy ;-)
Odpovedať
Ahoj @blv55 aj ja som z Petrzky a tiez hladame nieco cenovo prijatelne, mas uz nejaky dobry tip? Vdaka... Ja som este kukala Melrose a restauracie na Budatinskej, ale pre nas to bolo moc male vsetko...kedze mame 70 hosti... Drzim palce pri hladani!
Odpovedať
@primulka5 odporucam nechat si vypracovat mailom nezavaznu cenovu ponuku od p.Geclerovej - Hotel Echo, ak tam maju volny termin. vyborna poloha a super pristup.
Odpovedať
Profilova fotka
@primulka5 ja som bola kamoske na svadbe v melrose a je to dost male....mali max.40 ludi a dost malo miesta tam bolo na tancovanie a aj pri stoloch bolo malo miesta. My sme si nakoniec vybrali miesto mimo BA ....Vinarsky dom Pezinok....sala sa nam zapacila na prvy pohlad, aj ubytko maju cenovo vyhodne. Skus pozriet restiku v Technopole - Liviano, dali sme si poslat ponuku a na BA to je ok, ostatne ponuky boli ovela drahsie. Ktoru restauraciu myslis na Budatinskej? V Tatra panoniii ci niekde inde?
Odpovedať
Myslela som Moet a Bonnet @blv55
Odpovedať
Hej Primulka :) aj ja hladam miesto v BA a okoli :) daj nejake tipy ak mas :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som mala svadbu v septembri v Technopole, velmi odporucam, super pristup, dobre jedlo, a vyzdobene to tam bolo velmi pekne
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ahojte baby, ak môžem, rada by som oživila túto tému. Takže kde v Petržalke ste mali hostinu? ako ste boli spokojné?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Tiez odporucam Technopol, petra
Odpovedať
z technopolu mi odpísali, cenová ponuka v pohode, voľné termíny na mesiac, ktorý plánujem ešte sú, takže fajn. len som sa zabudla spýtať, či si účtujú aj korkovné. neviete?
Odpovedať
Ahojte, ja by som sa chcela opytat ci nahodou neviete o nejakom peknom mieste na svadbu, kde by vsetci hostia mohli sediet v jednej miestnosti a zmestilo by sa tam tak 200 ludi. Este by som sa chcela opytat, ak to nie je moc osobne, kolko vas asi vysla svadba a kolko ste mali ludi. My uz mame cca rozpocet, len sa mi zda, ze som asi z toho sisi…dakujem moc.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?