Poraďte miesto na malú svadbu v Bratislave a okolí

Ahojte dámy, nevedeli by ste mi prosím poradiť nejaké pekné, útulné miesto na svadbu v Bratislave alebo blízkom okolí pre maximálne 45 ľudí vrátane 5 detí? Úplne ideálne by bolo, keby tam bol aj výbeh von, aby sa v prípade dobrého počasia vedeli deti vyblázniť aj vonku na tráve :-) Svadba by mala byť jún-júl 2015 Obrad by bol v kostole v centre Bratislavy. Ak by to bolo v okolí BA, tak ideálne aj s ubytovacími kapacitami. Ja som rozmýšľala nad Wiegerovou vilou, tam je to krásne, ale niekde som čítala, že tam je min. počet osôb 60, poslala som im mail, tak som zvedavá čo mi odpíšu. Ďakujem :-)
Odpovedať
pozri moj album,my sme mali hostinu v stane v hoteli Divoka voda v Cunove.je tam nadherne a vonku pri stane je detske ihrisko,ohradka s ponikmi (da sa na nich deticky aj povozit),zajacikmi a malymi prasiatkami,je tam aj maly bazen,skratka,deti sa tam uplne v pohode zabavia. my sme mali tiez deturence na svadbe a vlastne cely cas behali vonku:) tiez sme mali max. 50ludi, ubytko je tam bud priamo v hoteli alebo v chatkach hned vedla hotela (odporucam pre kamaratov). vsetko na jednom mieste.
Odpovedať
úžasne!!! také niečo hľadám :-) a krááásne ti to vyzdobili!!!
Odpovedať
@katulik1986 ano,ale on ten stan samotny je velmi pekny,je tam ratanovy nabytok,ktory ani netreba zakryvat bielymi navlekmi (aj ked ich samozrejme maju a zvyknu davat,lebo vacsina neviest si to zela),takze ta vyzdoba je naozaj taka decentna sama o sebe. urcite sa tam chodte so snubencom pozriet, ale ja toto miesto naozaj odporucam,lebo my sme boli spokojni so vsetkym.a varia vyborne:) tak drzim palce!
Odpovedať
ďakujem veľmi pekne za tip :-) pozrieť určite pôjdeme
Odpovedať
my budeme mat - Vinarsky dom Pezinok a bude nas tusim 43 :) ale pozeram ten hotel v Cunove a wau! vyzera to teda paradne:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ak by ste mali zaujem o zorganizovanie svadby na kluc napiste nam. Je v tom zahrnuta komplet vyzdoba saly, kostola, auta, foto video, prenajom auta, dj torty, medovniky, vizazistka proste vsetko dme team. Tak ak mate zaujem budeme radi :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mozem odporucit penzion pri rybniku, velka paka...nadherne prostredie- zelen, stromy, zive zvieratka, rybnik, zamocek, skvely personal, chutne jedla...fakt nadhera, neskor dodam fotky do albumu :)
Odpovedať
Profilova fotka
Odporucam Vinaren u Ludvika, nadherne prostredie za bezkonkurencnu cenu. Maju nove priestory, ktore zatial velmi mepropaguju. My sme boli prva svadba v nom a od hosti pocivame same chvaly:)
Odpovedať
Profilova fotka
Castel Mierovo je už ďaleko?
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ja varujem pred miestom HRADNA BRANA DEVIN. VELMI ZLA SKUSENOST :( Bude sa to stupňovať.. 1. Jedlo na hostine bolo úplne iné ako na ochutnávke, bez vyhovení ktoré boli sľúbene. 2. Deň pred svadbou som tam strávila neuveriteľných 6 hodín do 22.00 totálne sklamaná!! aby čašník vymenil obrusy za čisté, vyžehlené s čím bol dosť problém, lebo asi používajú špinavé. Čo ma na svadbe podľa predošlého dojmu prekvapilo! A zastihlo v zlom. Bohužiaľ. Sedenie bolo tiež pripravené zle! 3. Po svadbe nás uistili, že nám zákusky a jedlo zabalia a zajtra si ho vyzdvihneme. Asi 50 zákuskov, ktoré sme si samy priviezli, 20 rezňov a iné jedlá. Ktorých ostalo na ďalšiu oslavu.. Prišli sme, - ale sklamanie pokračovalo, keďže povedali, že žiadne jedlo neostalo!! - Dali nám 6 úplne iných zákuskov a 3 rezne a trochu kapustnice - DOSLOVA. 4. O dohodnutej cene bol tiež spor, Na 2 hodiny! pretože predošlá kalkulácia bola navýšená o nedohodnuté položky! Našťastie po všetkom sme sa nedali. !5. Pán Martin Strecký, organizátor s ktorým sa tam stretnete, bol nápomocný a ochotný PRED svadbou,- ale POCAS svadby, ho človek nezastihol a pri riešení PO svadbe, napríklad so zmiznutým jedlom - tiež sa VYPARIL, no ako prt.. Bol nekorektný a veľmi nás to sklamalo.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahoj kočky prosím nejaké tipy na svadbu pre 35 ľudí? mala by to byť klasika, takže žiaden stan ani stodola, detí bude iba 5 maličkých takže aj nejaké miestečko kde sa bude dať v pohodlí kojiť a prebaliť ďakujem ;-)
Odpovedať
@kadan Hotel Matysak, Mlyn Klepac na Zeleznej studnicke
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?