Na svadbu, ktora bude na jesen v Bratislave (pripadne blizkom okoli), planujeme pozvat okolo 90-100 ludi. Zistila som vsak, ze je velky problem najst pekne, reprezentativne a hlavne dost velke priestory. Viete mi nieco poradit? Mate nejaku skusenost so zabezpecenim svadby, teda hlavne priestorov, cez cateringovu spolocnost?
v Bratislave skús hotel pri Poluse, teraz ma ani zaboha nenapadne ako sa volá, alebo v Devínskej rešt. Ronaldo alebo hotel Devín by mmohol byť dostačujúci alebo Penzión PEgas,.......Skús sa pozrieť do ponúk reštaurácií tu na webe ;-)
je to trosku drahsie ale Hotel Hradna Brana v Devine (v mestskej casti devin). maju tam kongresovu salu. ked mas 90 ludi na sedenie, mas aj trochu miesta na tanec. ak ale 90 ludi a potrebujes vela miesta na tanec tak aj to je knapp - no, teda ak nedas okruhle alebo stvorcate stoly, ale das U-stoly, tak to vychadza v pohode....my sme mali mat 80, bolo z toho 72 - a bola pohoda. velmi pekna je aj kongresova sala ale meno - nie je to ani incheba ani istropolis, nieco na i - v petrzalke.. sorry, nenapada ma..
Ja esšte pridám nejaké typy na väčšie priestory na svadbu, ale treba sa tam ísť pozrieť:
Kongresová sála hotela Baronka,
hotel Kyjev,
hotel Bratislava,
kongresová sála hotela Senec v Senci na Slnečných jazerách,.....
hotel Bratislava je fajn, vnútri tá miestnosť je pekná, my sme tam malisvojho času stužkovú a to nás tam bolo tak 30 žiakov + každý traja ľudia + 10 profesorov - a ostal veliký parket, až príliš - vraj nás nebolo cezeň počuť až k zadným stolom, no jo, nemali sme mikrofón... :-D a obsluha plus jedlo - aspoň vtedy - špicové!!!
My sme mali 105 ludi a ked som sa obzerala po salach tak pekne aj cenovo vyhodne boli hotel Tatra, hotel Medium na Tomasikovej ulici pri Esso pumpe, hotel Echo na Presovskej ale bohuzial 8 mesiacov pred svadbou boli obsadene...Svadbu sme mali v Septembri a to je bohuzial najsilnejsi mesiac ;-)
Nakoniec sme mali hostinu v Cunove kulturnom dome - je to pekna sala a vyzdobu nam robila Bella Bianca. Vsetky stoly sme odtial odniesli a priniesli sme si vlastne okruhle :-D Trosku vela roboty ale vysledok stal zato ;-)
Lubka,
nebola ta vyzdoba cez Bella Bianca prilis draha? teraz mi poslali nejaku kalkulaciu a tam vidim, ze jeden navlek na stolicku (co sa mi mimochodom velmi paci) stoji okolo 60 Sk, to sa mi zda pridrahe. Niektore restauracie Ti salu vyzdobia samy a v podstate zato neplatis, su radi, ze tam mas svadbu a to im staci. Tak ma zaujima ci sa oplati investovat do vyzdoby cez takuto agenturu
dakujem
do Pegasu sa vojde max 50 ľudí, viac neodporúčajú...
to v Petržalke sa asi volá Technopol, neviem si moc predstaviť, kde inde je tu veľká miestnosť... ;-) inak v technopole majú krásnu miestnosť na modrú svadbu...
modrý salónik pre maličkú, skôr komornú svadbu formou posedenia (tiež bordový)
a reštaurácia Pacifik, väčšia... http://www.kongres-centrum.sk/b.html pozri pod virtual tour.... tam sú kamery vo všetkých miestnostiach...
madeleine
to s tym Pegasom , ze sa tam zmesti len 50 ludi si pocula z nejakych dobrych zdrojov. Lebo my tam mame mat a planujem 40+45 ludi...takze budem rada ak poradis...
dadu: mala som tam svadbu a tetuš čo som s ňou na tom pracovala, mi to nedoporučovala... my sme mali 50 na hostine a mali sme akurát miesto pre sedenie, barový pultík, DJa a tancovanie... ;-)
tak to je cudne...teta mi poslala totiz na tolko ludi uz i cenovu ponuku a nevravela nic....no vsak aj tak jej idem zajtra volat tak uvidime, niektore podmienky tam maju velmi zvlastne...ako napr. parkovacie sluzby...a atd. ...nieco co pred poslanim ponuky vraveli ze je v cene...tak este zvazime....
inak je mozne ze myslela ze by boli svedske stoly na terase....mozno tak by sme sa vosli...i ked je to asi risk kedze neviem ake bude v septembri pocko...
ale dakujem..