Poraďte miesto na svadobnú hostinu v Trnave pre 60 ľudí

Zdravim vas, viete poradit dobre miesto na svadobnu hostinu pre cca 60 ludi v Trnave? Radi by sme si tam priniesli svoje kolace, vino a keby to slo aj vlasne domace maso na pripravu hostiny (posledne nie je podmienkou ale uvitali by sme). Poradte prosim. Za kazdu radu dakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no vino a kolace toleruju skoro v kazdej prevadzke... skus CUBE club.. myslim zeje to krasne miesto na svadbu.. maju stale plno..
Odpovedať
Profilova fotka
@tomassch ja idem hladat zajtra aj s maminu tak ti dam vediet ked chceš kde sme boli.
Odpovedať
Profilova fotka
@tomassch ja som tiez za cube na kopanke. super jedlo, obsluha, ludia, tie priestory su krasne. vsetko paradne. doniest sme si mohli zakusky, pracliky, alko, nealko kolko sme len chceli bez hocijakeho korkovneho co v niektorych restauraciach maju.
Odpovedať
Neviem poradit, trnavske podniky sa mi nepacia na svadbu, ale to maso ti asi nedovolia nikde - z hygienickych dovodov....
Odpovedať
Profilova fotka
@tomassch Ahoj, my sme zvazovali Maxim na trojicnom. Je to tam vsak dost velke a nas ma byt len 40. Aj som myslela, ze kruhove stoly by to nadniesli, aby sa tam tak malo ludi nestratilo, no bolo to pre nas dost drahe (predbezne nam povedali 45-50eur) a tak sme si nakoniec nasli salu inde. Zakusky a alko sme si mohli priniest, no 2 casnici, prip.aj kuchar sa tusim po polnoci alebo po 22.hej platia 6eur na hod. Ale to je tusim vo vacsine pripadov... Inak ten priestor bol velmi pekny, velke gulate stoly uplne krasne a co ma najviac oslovilo bol vysvieteny parket a klavir, ktory by som tam urcite vyuzila na zaciatku hostiny.. No bolo to tam pekne.. :-) Dalej sme boli pozerat Phoenix - tam sa mne pacila ta polokryta terasa vonku ( lenze vsetci frflali, ze co ked bude zle pocasie), no a priatelovi sa to pacilo aj vnutri, ale tak nakoniec zostaneme doma-my nie sme z Trnavy.. Inak tam to vychadzalo lacnejsie, no nestihli nam povedat kolko presne . :-) tak štastnu ruku pri vybere :-)
Odpovedať
@kikinkam v máji som robila tortu a niesla som ju na Sláviu, tam ako je vysoká škola a mali o tam pripravené veľmi pekne. Ak chceš, zistím podrobnosti. ;-)
Odpovedať
Dakujem zatial za informacie zuzx: viem ze v susednej obci (v zavare) je prevadzka kde je moznost priniest si aj vlastne maso ktore ti pripravia a upravia, takze neviem nakolko v tom mozu byt zapletene hygienicke dovody. snazim sa najst nejaku prevadzku aj v Trnave, radi by sme mali svadbu aj hostinu v Trnave
Odpovedať
@tomassch no to si viem predstavit, napr v hocijakom kulturnom, kde si najdes tety kucharky tak jasne ze vlastne maso....ale ak ide o restauraciu, tak ti to nedovolia, lebo zodpovedaju za nezavadnost podavanych pokrmov a teda nemozu vediet co za maso to je. Ak by sa nieco stalo (napr. nejake ochorenie, nedajboze infekcne), tak by boli za to zodpovedni oni.
Odpovedať
praveze ten pripad o ktorom som vravel je restauracne zariadenie ale ruku do ohna za to nedam ze je to aj v sulade s predpismi a normami
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?