Poraďte svadobnú sálu v okolí Žiliny pre 100 ľudí

Profilova fotka
Začíname plánovať svadbu a chcem vedieť o čo najviac možnostiach v Žiline a okoli v primeranej cene ..Ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj na 100 ludi v Ziline skus KD v Zavodi, my sme tam boli kuknut, velmi pekny pristor ale tak podla aj tvojich predstav kolko cca na osobu ? MY sme sa rozhodli pre Povazsku Bystricu nakoniec ale vahali sme nad tym Zavodim velmi..
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, môžete sa ísť kuknúť aj do Slovakie ...sú tam dve sály - jedna menšia, druhá väčšia...aj my tam budeme mať svadbu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
KD nechcem nie je tam klima..boli sme tam na svadbe a boli sme upoteny po jednom tanecnom kole...s
Odpovedať
Profilova fotka
@juliana1911 ano poznam lem som chcela este viac na vyber...mozno nieco o com ani neviem...
Odpovedať
Profilova fotka
@majulka77 ono zalezi velmi od toho kolko ludi budete mat.. My mame salu v Slovakii, pretoze mame dost vela hosti -cca 120 a tato jedina sala pre nas vychadzala financne dobre a tiez mala klimu, na ktorej som ja trvala. navyse ako bonus je podla nas fakt pekna., ak mate tiez vela ludi, tak tu mas este na vyber Holliday Inn, ale su strasne drahi.. alebo teraz som sa najnovsie dopocula o Kastieli v Krasnanom...vyzera to tam fakt pekne ale ako je to cenovo neviem. potom viem o kastieli v Gbelanoch, ale tam je to cenovo hodne nad nas limit (chcu len pomaly 50e za veceru+svedske stoly a teda ta sala nic moc, podla mna... tak neviem). potom tu mas este klasiku Dom odborov, potom tu mas podla mna hroznu salu vo Vurale (vravim hroznu, vzhladom na tie ich otrasne steny -cervenu a oranzovu ci ake to tam maju..)potom je tu sala pod kostolom na vlcincoch (ale to tiez nebol moj favorit.. ci maju klimu netusim. Pripadne myslim do 100 ludi je aj penzion Anton v Teplicke.. Este tu mas dalej aj hotel Branica, ale pre kolko ludi je to netusim.. a uz asi ine ti poradit neviem.. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@majulka77 jaj az teraz som si vsimla ze si napisala ze tak pre 100 ludi :D no tak snad som ti aspon nieco poradila :D
Odpovedať
ahoj, Hanuliak resort (nedávno otvorené) alebo Country v Belej a potom ďalej hotel Boboty, hotel Diery prípadne Škola v prírode v Terchovej
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte neviete ci su v slovakii okruhle stoly?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?