Sála na svadbu pre cca 100 ľudí v okolí Trenčína?

14. jan 200940

Ahojte, patrím k tým čo budú organizovať svoju svadbu na diaľku. Viem mi niekto odporučiť pekné prostredie či miesto na svadbu pre cca 100 ľudí v okolí Trenčína - rôznym smerom tak do 20 km? Za každú radu budem povďačná.

• Brezina,jedáleň na 7 ZŠ, železak,
    Skús aj chata odeva hore v kubrici. Alebo ubytovna patrovec- neviem kapacitu ale vraj sú tam pekné svadby.

• Ahoj! Dve sály sú aj v Trenčiansej Turnej lepšia je tá, ktorá patrí družstu videla som tam svadby a dá sa to tam pekne spraviť, na obecnom úrade by si si musela zháňať všetko sama. Taktiež sa dá na učilišti Jilemák. Prípadne v Merine sú dve sály. A ešte veľmi pekná sála je v Trenčianskych Stankovciach je novo spravená. Ak by si mala otázky kľudne napíš, väčšinu z nich som obehávala minulý rok.

• Ahoj chcela by som sa spýtať, či poznáš biely dom v Nemšovej, chatu Gilianku a Antonstal, že čo na to hovoríš. lebo ja sa neviem rozhodnúť, či biely dom alebo Gilianka. Antonstal som ešte nevidela a nie som Trenčianka. ďakujem

• Ahojte u mňa Jilemak, a aj to druhé učilište padá lebo cez prázdniny nemávajú svad. hostiny. Môžte mi prosím poradiť v sálach? Ďakujem

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Radi pre Vás pripravíme svadbu na kľúč podľa Vašich želaní. Pod jednou strechou nájdete výbornú kuchyňu, príjemné ubytovanie a krásnu výzdobu.
    Reštaurácia s talianskou kuchyňou otvorená: PO - Pia : 10:00 - 21:00, SO, NE - priestor k dispozícii na akcie, svadby, rodinné oslavy, firemné akcie,
    Milí snúbenci, rozmýšľate nad tým kde si zorganizovať svadobnú hostinu? Máme v organizovaní svadieb bohaté skúsenosti a využijeme ich k tomu, aby ste
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov