Sála na svadbu pre cca 100 ľudí v okolí Trenčína?

Profilova fotka
Ahojte, patrím k tým čo budú organizovať svoju svadbu na diaľku. Viem mi niekto odporučiť pekné prostredie či miesto na svadbu pre cca 100 ľudí v okolí Trenčína - rôznym smerom tak do 20 km? Za každú radu budem povďačná.
Odpovedať
Brezina,jedáleň na 7 ZŠ, železak, Skús aj chata odeva hore v kubrici. Alebo ubytovna patrovec- neviem kapacitu ale vraj sú tam pekné svadby.
Odpovedať
Ahoj! Dve sály sú aj v Trenčiansej Turnej lepšia je tá, ktorá patrí družstu videla som tam svadby a dá sa to tam pekne spraviť, na obecnom úrade by si si musela zháňať všetko sama. Taktiež sa dá na učilišti Jilemák. Prípadne v Merine sú dve sály. A ešte veľmi pekná sála je v Trenčianskych Stankovciach je novo spravená. Ak by si mala otázky kľudne napíš, väčšinu z nich som obehávala minulý rok.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
Ahoj chcela by som sa spýtať, či poznáš biely dom v Nemšovej, chatu Gilianku a Antonstal, že čo na to hovoríš. lebo ja sa neviem rozhodnúť, či biely dom alebo Gilianka. Antonstal som ešte nevidela a nie som Trenčianka. ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte u mňa Jilemak, a aj to druhé učilište padá lebo cez prázdniny nemávajú svad. hostiny. Môžte mi prosím poradiť v sálach? Ďakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?